As good as it gets

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Παρόλο που το έχει θέσει εξαιρετικά το thepressproject.gr το θέμα που έχει προκύψει με τη μη επίσκεψη του Μητσοτάκη στη Μόρια και τις 2 διμοιρίες που θα χρειαζόταν, λέγοντας ότι δεν επρόκειτο για γκάφα, όπως του καταλογίζουν, αλλά για ξεκάθαρη πολιτική στάση… Εμείς, ας το ελαφρύνουμε! Και τι καλύτερο, από Αναστασία Γιάμαλη!

Μόρια=μπλιαξ!
Την οποία guys μου όλο και περισσότερο έχουμε αρχίσει να τη γουστάρουμε! Έχει αυτό το γκάου, το αυθόρμητο και το σουρεάλ που περιμένεις από το mouth της να εκσφενδονιστεί το anything! Τι αμόλησε το

woman για το θέμα; Ότι ο president της ΝΔ σιχαινόταν! Για αυτό δεν επισκέφτηκε τη Μόρια!

Ε, σκηνοθέτα!
Αφασία τι μπουμπούνισε στον αέρα της «Αίθουσας Σύνταξης»! Και σωστός και ο presenter Νίκος Παναγιωτόπουλος που αναρωτήθηκε γιατί δεν την δείχνουν! Να το έχουμε και σε εικόνα!

Είχε δείξει σημάδια
Μωρέ την είχαμε σταμπάρει τη Γιάμαλη από τότε (remember; ) που είχε ξεσπαθώσει εναντίον του ΘΕΜΑτος… Είχες μυριστεί ότι από τούτη μπορείς να κάνεις hear οτιδήποτε… κουλό. Με την καλή την έννοια! Του στυλ ότι είναι άκρως τηλεοπτική! Να είναι τόσο… ανεξέλεγκτη! Γ@μάτο!

Mr ντετόλ ο Κούλης
Ο wannabe πρωθυπουργός του country είναι so, Τζακ Νίκολσον! Από την ταινία «As good as it gets»! Μανιακός με την καθαριότητα και σιχασιάρης! Βουρ πάμε τώρα σε elections να φθηνύνουν και τα ντετόλ! Να γίνουμε επιτέλους ένα clean country!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume για εξαιρετικό songάκι)

The post As good as it gets appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα