41ο Ιταλικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στην Ιταλική Σχολή Αθηνών

Η Επιτροπή Συμπαράστασης Ιταλών «Co.As.It.», υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ιταλίας στην Αθήνα, έχει την χαρά να σας προσκαλέσει στην 41η διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Bazaar, που διοργανώνεται το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στους χώρους της Ιταλικής Σχολής Αθηνών στα Άνω Πατήσια.

Το Ιταλικό Bazar αποτελεί

ένα από τα ιστορικά ραντεβού της ιταλικής κοινότητας στην Ελλάδα, αλλά ταυτόχρονα χαίρει της εκτίμησης των αθηναίων και των ξένων που κατοικούν στην Αθήνα, που μπορούν σε αυτό να αποκτήσουν πολλά παραδοσιακά ιταλικά προϊόντα και από φέτος και πολλά προϊόντα χωρίς γλουτένη.

Τα ποσά που θα εισπραχθούν από την πώληση προϊόντων ιταλικής οινο-γαστρονομίας καθώς και από προϊόντα γνωστών ιταλικών εταιριών που συνεχίζουν να προσφέρουν δωρεές ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της κρίσης, έχουν επιτρέψει μέχρι τώρα στην Επιτροπή «Co.As.It», να αντιμετωπίσει, σε συνεργασία με το Προξενείο και την Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα, τις ανάγκες των ιταλών υπηκόων που διαμένουν στην Ελλάδα, οι οποίοι για διάφορους λόγους έχουν βρεθεί ή βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Φέτος, η Co.As.It., με στόχο να αντιμετωπίσει και άλλες πλευρές της κρίσης, θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά έναν πάγκο με προϊόντα που έχουν ετοιμάσει πρόσφυγες από την Συρία και το Ιράκ, των οποίων οι εισπράξεις θα διατεθούν σε οικογένειες προερχόμενες από τις χώρες τους.

Όπως κάθε χρόνο, χάρη στις πλούσιες δωρεές, στα πλαίσια της θεσμοθετημένης λαχειοφόρου αγοράς που γίνεται στο τέλος του Bazaar (την Κυριακή 4 και ώρα 16:30), θα κληρωθούν πολλά ταξίδια και αποδράσεις για Σαββατοκύριακα στην Ελλάδα και στην Ιταλία. Οι λαχνοί θα διατίθενται στους χώρους του Bazaar, στην τιμή του 1 Ευρώ, ώστε να είναι προσιτοί σε όλους.

Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της Ιταλικής Σχολής, που για την περίσταση θα είναι εξοπλισμένοι με στεγασμένα και θερμαινόμενα περίπτερα, νέους εκθεσιακούς χώρους και νέες γωνιές αναψυχής, το Σάββατο από τις 10:30 έως τις 18.30 και την Κυριακή από τις 10:30 έως την τελική κλήρωση της Λαχειοφόρου στις 16.30.

41ο Ιταλικό Χριστουγεννιάτικο Bazar

Ιταλική Σχολή, Μητσάκη, 18 – Πατήσια
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου από τις 10:30 έως τις 18:30 και
Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 από τις 10:30 έως τις 16:30
Οργάνωση Επιτροπή Συμπαράστασης Ιταλών «Co.As.It»
Metro: Άγιος Ελευθέριος ή Άνω Πατήσια

The post 41ο Ιταλικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα