2012 Χρυσή Αυγή του ελληνισμού

email αναγνώστη

H οικονομική κρίση έβγαλε στην επιφάνεια όλες τις παθογένειες του πολιτικού συστήματος.Αμοραλισμός, εκφασισμός,ανελευθερία,υποτελής και υποταγμένη εθνική συνείδηση με μπόλικες δόσεις αυταρχισμού και αμετροέπειας.

Επέδειξε, το πολιτικό σύστημα, απάνθρωπη συμπεριφορά σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως στους συνταξιούχους και τους αναπήρους, αλλά  και  σε ευρείες κοινωνικές ομάδες, όπως στους δημοσίους υπαλλήλους και γενικά στούς μισθωτούς, με πολυσήμαντη και αδιάφθορη προσφορά στο κοινωνικό

σύνολο και την Πατρίδα.

Ταλαιπώρησε την ευαίσθητη τάξη των ταξιτζήδων, έριξε στη πυρά τους εμπόρους και βιοτέχνες, βύθισε στη κόλαση την μεσαία τάξη, όπως είναι οι Δικηγόροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες.Κτύπησε την εκκλησία ευτελίζοντας με μισθούς πείνας τους ιερείς μας.

Ένα πράγμα δεν κατάφερε να κάνει.Να βγάλει από την καρδιά του έλληνα την Ελλάδα, την αγάπη του για την πατρίδα, την οικογένεια, τις αξίες και τις παραδόσεις εκείνες που κράτησαν ελεύθερη και φωτοβόλα την γωνιά αυτή του κόσμου.

Ολοένα μεγαλώνει και φουντώνει απ’ άκρου εις άκρο της ελληνικής γής η ανυστερόβουλη έκφραση εκατοντάδων ομάδων και πολιτιστικών συλλόγων που στόχο έχουν την δημιουργία ανταλλακτικών δικτύων αυτοπροστασίας συμπολιτών μας από την οικονομική κρίση.

Η Χρυσή Αυγή ένα κόμμα πολλά υποσχόμενο,ένα κόμμα που ξεχωρίζει για την αγνότητα των επιδιώξεών του έχει δημιουργήσει με τις οργανώσεις του ένα ευρύ δίκτυο κοινωνικής προσφοράς για την ανακούφιση και βοήθεια συνανθρώπων μας .

Έτσι με ελληνική καρδιά και ελληνικό φιλότιμο αντιμετωπίζουμε αισιόδοξα την οικονομική κρίση.

Πολύ σύντομα συνέλληνες και με την συμβολή την δική σας θα αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί.Θα ανατραπούν κλίκες , φαμίλιες και ομάδες που εχθρεύονται τα συμφέροντα του λαού. Μια νέα χρυσή αυγή του ελληνισμού θα ανατείλει!

Πέτρος Κορμικιάρης

Keywords
Τυχαία Θέματα