166 ευρώ την ημέρα πρότεινε ο ΣΚΑΙ στη Μανωλίδου για να κάνει τον «Εκατομμυριούχο»!

Ένα μεγαλοπρεπές και ηχηρό «ΌΧΙ» εισέπραξε η διοίκηση του ΣΚΑΙ από την Ευγενία Μανωλίδου όταν της πρότεινε να αναλάβει το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», έναντι αμοιβής 25.000 ευρώ για όλη την διάρκεια της σεζόν! Η ταλαντούχα μουσικός – όση κάψα κι αν ισχυρίζονται οι άσπονδοι φίλοι της ότι έχει για να βγει στο γυαλί, απέδειξε ότι δεν μασάει με φθηνά «λουκουμάκια»!

Προφανώς στο Φάληρο ψάχνουν για κορόιδα, διότι τέτοιες αμοιβές ούτε ο Σόιμπλε δεν τολμάει να προτείνει στον Χαρδούβελη! Ακόμη και ο Μπάμπης όμως θα κοκκίνιζε στο άκουσμα των 166 ευρώ μεροκάματο στην Ευγενία… Αφού με πρόχειρους υπολογισμούς τόσο προκύπτει σε επίπεδο ημέρας αν λάβει κανείς υπόψη του ότι χρειάζονται 150 περίπου επεισόδια για να καλυφθεί μια ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν! Αν μάλιστα σε αυτό υπολογίσει κανείς ότι απαιτείται και περίπου ένα 10ώρο γυρισμάτων για κάθε επεισόδιο… τότε σίγουρα μιλάμε για «μαύρη», κατά «black» εργασία! Όπου πιθανότατα θα έπρεπε να «επιληφθεί» άλλο ρεπορτάζ (και όχι το μιντιακό), για να περιοριστεί το φαινόμενο!

The post 166 ευρώ την ημέρα πρότεινε ο ΣΚΑΙ στη Μανωλίδου για να κάνει τον «Εκατομμυριούχο»! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα