Μητέρα μαθητή γυμνασίου: Μου είπαν φύγε,δεν έχει τίποτα(vid)

Η μητέρα του μαθητή που έπεσε από τον πρώτο όροφο Γυμνασίου της Λευκωσίας και τραυματίστηκε, έκανε δηλώσεις σχετικά με το πώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα.

Συγκεκριμένα, η Λουίζα Αντρέου Ιωάννου ανέφερε ότι την πρώτη φορά που επισκέφτηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας τής εξήγησαν ότι ο μαθητής είχε μόνο ένα μώλωπα και δεν μπορούσαν να του κάνουν κάτι περισσότερο, έτσι του έδωσαν εξιτήριο.

Τότε, σύμφωνα πάντα με τη μητέρα του μαθητή, στις 14:30 έφυγαν από το νοσοκομείο, αλλά ανησυχούσε γιατί ο γιος της τής ανέφερε ότι είχε φρικτούς πόνους στα πόδια, έτσι στις 16:00 πήγε σε ιδιώτη γιατρό

και εκεί της είπαν ότι το «μωρό δεν είναι καλά».

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει, μόλις κάθισε στο κάθισμα, ο μαθητής ανέφερε ότι δεν ήταν καλά, έκανε εμετό, είχε «κιτρινίσει» και είχε σχεδόν λιποθυμήσει. Ο γιατρός τότε, σύμφωνα πάντα με τη μητέρα του μαθητή, "του έβαλε ορό και κάλεσε ασθενοφόρο για μεταφορά στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο έκαναν αξονικό, αλλά τηλεφώνησαν αρκετοί για να γίνει το αξονικό".

Έκανε λόγο για απαράδεκτες καταστάσεις, ενώ θεωρεί ότι το παιδί της έπεσε από 3,5 μέτρα ύψος.

Εν τω μεταξύ, «ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Λευκωσίας, για περιστατικό τραυματισμού μαθητή», αναφέρει σε ανακοίνωση το Υπουργείο Υγείας.

Λόγω του περιστατικού, πανικός έχει προκληθεί σε γονείς και γιατρούς, με τις εισαγωγές στα νοσοκομεία να αυξάνονται.

Αίσθηση προκαλεί η απίστευτη καταγγελία εκ μέρους του Διευθυντή του Τμήματος Πρώτων Βοηθειών από την εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι.

Επίσης, σοβαρά ερωτήματα έθεσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Κυριάκος Νικηφόρου, μιλώντας στο Sigmalive για το νέο περιστατικό σε σχολική μονάδα, κατά το οποίο σημειώθηκε νέος σοβαρός τραυματισμός μαθητή. Το νέο περιστατικό σημειώθηκε λίγες μόνο ώρες μετά τον θάνατο του άτυχου 10χρονου Σταύρου Γιωργαλλή, μετά από πτώση που είχε στο δημοτικό του σχολείο, κατά τη διάρκεια αγώνα καλαθόσφαιρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα