Ζητά 150 εκ. ευρώ από τη Μπαρτσελόνα για τον Ντεμπελέ

Καθώς συνεχίζονται οι συζητήσεις της Ντόρμουντ με τη Μπαρτσελόνα για τον Ουσμάν Ντεμπελέ, οι Βεστφαλοί δεν φαίνεται να ρίχνουν τις απαιτήσεις τους κάτω από 150 εκατομμύρια ευρώ.

Μπορεί το ποσό να είναι εξωφρενικό για τον 20χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό, ωστόσο οι Βεστφαλοί δεν είναι διατεθειμένοι να τον δώσουν για λιγότερα χρήματα και έχουν ήδη απορρίψει πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ των Καταλανών.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα πρόκειται για... τρέλα, ωστόσο οι Γερμανοί έχουν τους λόγους τους να ζητούν 150 εκατομμύρια

ευρώ.

Κι αυτό διότι όταν απέκτησαν τον Ντεμπελέ από τη Ρεν, συμφωνήθηκε ο γαλλικός σύλλογος να λάβει ποσοστό 25% από μεταπώλησή του.

Αν, λοιπόν, η γερμανική ομάδα έκανε αποδεκτή την πρόταση των 100 εκατομμυρίων ευρώ, θα έπρεπε να δώσει τα 25 στη Ρεν...

Η διοίκηση της Ντόρτμουντ έχει αποφασίσει ότι θέλει να βάλει στα ταμεία της τουλάχιστον 100 εκατομμύρια ευρώ καθαρά από την πώληση του νεαρού άσου, κάτι που σημαίνει ότι όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να δώσει το λιγότερο 130 εκατομμύρια ευρώ.

Μένει να φανεί αν η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να δαπανήσει αυτό το ποσό ή αν τελικά θα στραφεί σε άλλες λύσεις για να καλύψει το κενό του Νεϊμάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα