Υψηλές θερμοκρασίες το επόμενο τριήμερο στην Κύπρο

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και τα βόρεια αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός

θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 23 στα ψηλότερα ορεινά.

Tο βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ από το Σάββατο αναμένεται αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα