Υποβάθμιση των πανηγυριών υπόσχεται για αύριο ο Ακιντζί

"Έκοψε" τα πανηγύρια για τη μαύρη επέτειο της εισβολής, το πραξικόπημα στην Τουρκία. Ο κατοχικός ηγέτης αποφάσισε να "κατεβάσει" τα "αστέρια" και να κρατήσει πίσω τα τανκς.

Χωρίς παραβιάσεις του εναέριου χώρου και χωρίς τις γνωστές προκλητικές πανηγυρικές παρελάσεις βαρέων οπλισμών, θα πραγματοποιηθούν αύριο στα κατεχόμενα, τα πανηγύρια για την 42η μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής του 1974.

Η πληροφόρηση, η οποία έρχεται από τα κατεχόμενα, αναφέρει ότι μετά από απόφαση της λεγόμενης «Κεντρικής Επιτροπής Εθνικών Εορτασμών», της οποίας προεδρεύει ο κατοχικός ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί,

δεν θα γίνει παρέλαση βαρέων αρμάτων μάχης, αλλά ούτε και «σεργιάνι» παραβίασης του εναέριου χώρου, από τα F16 και τα επονομαζόμενα "Τουρκικά Αστέρια" (αεροβατική ομάδα) της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Ίδιες πηγές από τα κατεχόμενα αποδίδουν την απόφαση αυτή στα όσα διαδραματίζονται στην Τουρκία και στην έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί, απόηχος της οποίας είναι τα κατεχόμενα αφού από την πρώτη στιγμή της έναρξης του αποτυχημένου πραξικοπήματος η λεγόμενη πρεσβεία της Τουρκίας στα κατεχόμενα κατακλύστηκε από διαδηλωτές.

Κάθε χρόνο, ανήμερα της μαύρης επετείου, στα κατεχόμενα πραγματοποιείται σειρά εκδηλώσεων, με συναυλίες και δεξιώσεις οι οποίες όπως ανακοινώνεται από τα κατεχόμενα δεν θα πραγματοποιηθούν.

Παλαιότερο βίντεο με τα πανηγύρια της 40ης επετείου της εισβολής

Keywords
Αναζητήσεις
κατεχόμενα πανηγύρια
Τυχαία Θέματα