Υπόθεση Υπαρχηγού: Αποχωρήσεις και ρυθμοί χελώνας..

Χαμηλές είναι οι ταχύτητες που κινείται η εκδίκαση της ποινικής υπόθεσης κατά του τέως Υπαρχηγού Αστυνομίας Ανδρέα Κυριάκου.

Σήμερα Τετάρτη 30 Αυγούστου, ήταν προγραμματισμένη νέα ακροαματική διαδικασία κατά την οποία η Κατηγορούσα Αρχή θα έδινε απαντήσεις στο αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του τέως Υπαρχηγού, όπως δοθούν τόσο οι διοικητικές έρευνες της Αστυνομίας, όσο και το πόρισμα των ποινικών ανακριτών καθώς και ολόκληρο το μαρτυρικό υλικό.

Κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό ούτε και σήμερα, αφού εκ μέρους της

Κατηγορούσας Αρχής εμφανίστηκαν σήμερα δυο νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν την υπόθεση. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, οι δυο νέες εκπρόσωποι της Κατηγορούσας Αρχής ζήτησαν χρόνο όπως ενημερωθούν για το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του Α.Κυριάκου.

Ο κ. Κυριάκου αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες, δύο εκ των οποίων αφορούν στα αδικήματα της παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου και της διάδοσης/διαρροής διαβαθμισμένων πληροφοριών, σε σχέση με το περιεχόμενο του φακέλου της Interpol Λευκωσίας και η τρίτη κατηγορία αφορά στο αδίκημα της παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου σε σχέση με τη μελέτη με τίτλο «Η πρόληψη και αντιμετώπιση της διαφθοράς στην Αστυνομία Κύπρου», ημερομηνίας 20.1.2015.

Μετά από την σύμφωνο γνώμη και των δυο πλευρών, η υπόθεση επαναορίστηκε για ακρόαση στις 20 του μήνα στις 09.00.

Keywords
Τυχαία Θέματα