Υπόθεση Πισπιρίγκου: Διορίστηκαν 3 νέοι δικηγόροι για την υπεράσπιση της

Τρεις συνήγοροι διορίστηκαν αυτεπάγγελτα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο να υπερασπιστούν τη Ρούλα Πισπιρίγκου στη δίκη για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Η κατηγορουμένη ετοιμάζεται να απολογηθεί στο ΜΟΔ για όσα της καταλογίζονται ότι έκανε σε βάρος του πρώτου παιδιού της, το οποίο κατέληξε τον Ιανουάριο του 2022, ενώ έχει μπροστά της σε λιγότερο από ένα μήνα την έναρξη της δίκης για τις δολοφονίες των δύο μικρότερων κοριτσιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Το

δικαστήριο νωρίτερα αρνήθηκε να διακόψει τη δίκη ώστε ο μέχρι σήμερα συνήγορος της Ρ.Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας να δηλώσει την τελική του απόφαση ως προς το αν θα εξακολουθήσει ή όχι να την υπερασπίζεται στη δίκη, πρόθεση που δήλωσε ότι επιθυμεί να συζητήσει με το ΔΣΑ. Η αποχώρηση του κ. Κούγια από την αίθουσα εκλήφθηκε ως παραίτηση του και κατόπιν ερώτησης προς την κατηγορουμένη, το δικαστήριο προχώρησε στον αυτεπάγγελτο διορισμό συνηγόρων.

Οι νέοι συνήγοροι, τον διορισμό των οποίων αποδέχθηκε η 35χρονη, θα λάβουν γνώση της δικογραφίας και εφόσον είναι έτοιμοι, η δίκη θα συνεχιστεί στην προγραμματισμένη δικάσιμο της 25ης Οκτωβρίου οπότε και θα ζητηθεί από την 35χρονη να δώσει δημόσια τη δική της εκδοχή για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Αν οι διορισθέντες συνήγοροι δηλώσουν ανέτοιμοι το δικαστήριο θα δώσει νέα δικάσιμο για την απολογία της κατηγορουμένης.

Διαβάστε επίσης: Παραίτηση Κούγια από την υπεράσπιση Πισπιρίγκου: Τι ζήτησε από το δικαστήριο

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα