Ύποπτοι αγώνες στοιχηματικά!

Πέντε αγώνες με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα διερευνά το Αρχηγείο Αστυνομίας Η ΚΟΠ μετά από ενημέρωση που έτυχε από την αρμόδια επιτροπή της ΟΥΕΦΑ με την σειρά της ενημέρωσε την Αστυνομία η οποία έχει αρχίσει την διερεύνηση των πέντε αγώνων.

Οι τέσσερις αγώνες είναι από το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας. Οι δυο αγώνες αφορούν την 1η αγωνιστική των αγώνων της Β' φάσης και του Β' ομίλου που διεξήχθησαν στις 6 Μαρτίου με νίκες των γηπεδούχων. Ο τρίτος αγώνας έγινε

στις 27 Φεβρουαρίου, δηλαδή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αναμέτρηση που δεν βρήκε νικητή. Ο τέταρτος αγώνας της Α' κατηγορίας που εξετάζει η Αστυνομία για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα έγινε στις 2 Μαρτίου με νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας.

Την πεντάδα των αγώνων συμπληρώνει αναμέτρηση της Β' κατηγορίας η οποία έγινε την 22η αγωνιστική με νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας. Θα πρέπει να αναφέρουμε και σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις όπου στάληκε από την ΟΥΕΦΑ σήμα για αγώνα με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα δεν αποδείχθηκε τίποτα και αυτό οφειλόταν στην έλλειψη στοιχείων.

Keywords
Τυχαία Θέματα