Υποψήφιος για το δήμο Κ.Πολεμιδιών ο Χρήστος Νεοκλέους

Εξαγγέλλοντας την υποψηφιότητα του για τη δημαρχία Κάτω Πολεμιδιών, ο Χρήστος Νεοκλέους δηλώνει πως, εάν εκλεγεί, θα είναι Δήμαρχος μιας πενταετίας "ώστε χωρίς εκπτώσεις να δουλέψω απρόσκοπτα και αφιλοκερδώς, ώστε στη λήξη της να παραδώσω ένα Δήμο νοικοκυρεμένο, λειτουργικό, καθαρό και σύγχρονο, με δημότες περιφανούς γι αυτόν".

Ο Χρήστος Νεοκλέους, ο οποίος στηρίζεται από τον ΔΗΣΥ,

είχε επαναδιεκδικήσει και το 2011 εκλογή του στη δημαρχία Κάτω Πολεμιδιών και όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του, "κάποιοι τότε παραπλανήθηκαν, άλλοι πίστεψαν τα τόσα ψέματα, άλλοι παρασύρθηκαν από κομματικές παρεμβάσεις, αλλά το μεγαλύτερο φταίξιμο ανήκει σε μένα που δεν μπόρεσα να περάσω σε περισσότερους συνδημότες μας τα δικά μου μηνύματα".

Η αλήθεια ωστόσο, υποστηρίζει, είναι που πληγώνει όλους, αφού "χάσαμε μια ολόκληρη πενταετία" και "σήμερα τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για τα Κάτω Πολεμίδια.

Επιπρόσθετα στην ανακοίνωση του, ο κ.Νεοκλέους έκανε αναφορά σε "αυτούς που μας έφεραν εδώ, σήκωσαν τα χέρια και επέλεξαν άλλο δρόμο, όπως είχαν από την αρχή προγραμματίσει και φεύγοντας, αντί συγγνώμης, επιδιώκουν ακόμα να μας διαφεντεύουν, χαρίζοντας δακτυλίδι διαδοχής".

Προσθέτει ακόμη πως μπορεί να κόμματα να είναι τα κύτταρα της Δημοκρατίας και ο σεβασμός απόλυτος στο ρόλο τους, "πλην όμως, η ανάμιξη τους στις τοπικές κοινωνίες με κίνητρα άλλα από το κοινό καλό, φέρνει δεινά στους Δήμους και τις κοινότητες μας".

Ο κ.Νεοκλέους είπε ακόμη πως διεκδικεί τη δύναμη της ψήφου των δημοτών, ανεξάρτητα κομματικής προέλευσης, "γιατί ανεξάρτητη είναι και η δική μου υποψηφιότητα" και πως μόνο οι δημότες έχουν αυτήν τη δύναμη, την οποία μπορούν να δώσουν "αξιώνοντας ως αντάλλαγμα την αλήθεια, την ακεραιότητα, τη διεκδικητικότητα, την υπευθυνότητα, τη διαφάνεια και την αγάπη για τον τόπο μας, τα Κάτω Πολεμίδια".

Keywords
Τυχαία Θέματα