Υποψήφια Αντιδήμαρχος Ανθούπολης στο Δήμο Λακατάμιας η Φρόσω Αρμοστή

Εξαγγελία Ανεξάρτητης Υποψηφιότητας Αντιδημάρχου για το Δημοτικό Διαμέρισμα Συνοικισμού Ανθούπολης στο Δήμο Λακατάμιας.

Αυτούσια η εξαγγελία: 

Αναμφίβολα, η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα επιφέρει μεγάλες και ριζικές αλλαγές σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας, τόσο για τους δήμους, όσο και για τις κοινότητες. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Ανθούπολης εντάσσεται στον νεοϊδρυθέντα Δήμο Λακατάμιας, ο οποίος θα αποτελείται από 3 δημοτικά διαμερίσματα, της Λακατάμιας, του Τσερίου και του Συνοικισμού Ανθούπολης. Ο ρόλος, λοιπόν,

των τοπικών αρχών τίθεται σε καινούργια βάση, με καινούργιες απαιτήσεις, νέα δεδομένα και νέες προκλήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα την θέληση, την αγάπη για τον Συνοικισμό, την εμπειρία και τη γνώση που έχω αποκτήσει υπηρετώντας την τοπική αυτοδιοίκηση ως Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου από τον Ιανουάριο του 2012, με ώθησαν να διεκδικήσω την θέση της Αντιδημάρχου του διαμερίσματος του Συνοικισμού Ανθούπολης.

Από τη θέση αυτή θα συνεχίσω την καθημερινή επαφή με τα προβλήματα και τις ανάγκες των κατοίκων και θα εντείνω τις προσπάθειες για ολοκλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί. Σημαντική επιδίωξή είναι η υλοποίηση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και αυτών που είναι προγραμματισμένα να γίνουν. Εξίσου σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που θα προσφέρει η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης για να προσφέρουμε σύγχρονες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες ώστε να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Η ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους, με σκοπό να εκφράσει το συλλογικό μας όραμα για συνεχή πρόοδο και να συνεχιστεί η ποιοτική αναβάθμιση της κοινότητάς μας. Όλα αυτά τα χρόνια εργαστήκαμε μαζί, με ζήλο και αυταπάρνηση έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την πρόοδο του Συνοικισμού και των κατοίκων του.

Κύριο μέλημά μας υπήρξε η παροχή βοήθειας και η αλληλεγγύη στα απλά και καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος της κοινότητάς μας. Παρά τις κατά καιρούς δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αρκετούς από τους στόχους που θέσαμε και αυτό το πετύχαμε με υπομονή, επιμονή, σκληρή δουλειά, όραμα, συλλογικότητα και αποφασιστικότητα.

Αγαπητές Συμπολίτισσες, Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σας καλώ, να πορευτούμε μαζί στην νέα εποχή της τοπικής αυτοδιοίκησης, είμαι απόλυτα πεπεισμένη, ότι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας των τελευταίων χρόνων.

Με Εκτίμηση,

Φρόσω Αρμοστή

Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Συνοικισμού Ανθούπολης

Ανεξάρτητη Υποψήφια Αντιδήμαρχος Διαμερίσματος Συνοικισμού Ανθούπολης

Keywords
Τυχαία Θέματα