Υπέρμετρη βία σ'ανάπηρο κατάδικο;Τι απαντά η Αστυνομία;(vid)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από το βράδυ της Πέμπτης, βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και στο οποίο απεικονίζεται περιστατικό στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με εμπλεκόμενους ένα ανάπηρο πρόσωπο και μέλη της Αστυνομίας.

Το βίντεο ανάρτησε στο διαδίκτυο συγγενικό πρόσωπο του εν λόγω προσώπου και από την ώρα που ανέβηκε στο Facebook, χρήστες του διαδικτύου το σχολιάζουν ποικιλοτρόπως.

Όπως πληροφορούμαστε, πρόκειται

για κατάδικο ο οποίος οδηγείτο χθες το πρωί στο Δικαστήριο.

Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και φαινόταν να χάνει τις αισθήσεις του.

Ενημερώθηκε ειδικό περίπολο της Αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο και ακολούθως ο κρατούμενος οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο κατάδικος οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού στις 09:00 το πρωί της Πέμπτης και παρέμεινε για εξετάσεις μέχρι τις 15:30.

Και κάπου εκεί άρχισε το επίμαχο περιστατικό το οποίο απεικονίζεται στο βίντεο που θα δείτε.

Σύμφωνα με το σχόλιο του συγγενικού προσώπου του καταδίκου, που οπτικογραφούσε το βίντεο, καταγγέλλεται ότι:

«Ανθρωπος με 85% αναπηρια, έρκουνται δέκα άτομα που έχουν δώσει όρκο στον Ιπποκράτη και τον παίρνουν με βία από το αναπηρικο καροτσάκι για να τον μεταφερουν στης κεντρικες φυλακες Λευκωσίας... Δείτε την αστυνομια μας πώς χτυπούν εναν ανάπηρο στην σήμερον ημέρα!!! ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»

Σε επικοινωνία που είχαμε με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, απορρίπτονται οι ισχυρισμοί της οικογένειας του παραπονούμενου.

Όπως αναφέρεται, ο κατάδικος αρνείτο επίμονα να μπει στο αστυνομικό όχημα με το πέρας των ιατρικών εξετάσεων. Γι' αυτό τον λόγο έσπευσαν άλλα δύο περίπολα της Αστυνομίας.

Ο κατάδικος αντέδρασε ξανά στην προσπάθεια των Αστυνομικών να τον μεταφέρουν στο όχημα, ενώ, όπως μας αναφέρθηκε, «περιέλουσε με νερό λοχία της Αστυνομίας».

«Γι' αυτό τον λόγο έγινε χρήση ανάλογης βίας και οδηγήθηκε στο αστυνομικό όχημα και κατόπιν πίσω στις Κεντρικές Φυλακές», μας αναφέρθηκε από την Αστυνομία, ενώ αίσθηση προκαλεί η δήλωση από πλευράς Αστυνομίας, ότι ο κατάδικος φαίνεται να είπε σε Αστυνομικούς ότι «πέτυχε, αυτό ήθελε».

Keywords
Τυχαία Θέματα