«Υπάρχει συσπείρωση γύρω από την ΑΕΛ» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τη χθεσινή συγκέντρωση, για τα κριτήρια Μαρτίου, αλλά και για το μεγάλο αυριανό φιλικό με την Σαχτάρ Ντόνεσκ μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…Περισσότερα στο ηχητικόΓια τη χθεσινή συγκέντρωση: «Νομίζω για πρώτη συγκέντρωση τα πήγαμε αρκετά καλά. Βλέπουμε ότι ο κόσμος καταλαβαίνει τι του ζητάμε. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Υπάρχει σταθερή συσπείρωση γύρω από την ΑΕΛ»Για την επόμενη συγκέντρωση: «Την ερχόμενη Δευτέρα η επόμενη συγκέντρωση. Να

έρθουν οι φίλοι της ομάδας μας να γεμίσουν την αίθουσα. Υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να προσφέρει αυτή τη στιγμή αλλά θα μπορέσουν στη συνέχεια. Τους θέλουμε να έρθουν. Θα είναι η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές»Για τα κριτήρια Μαρτίου: «Έχει σημάνει ένας συναγερμός στην ΑΕΛ. Είναι φανερό και δεδομένο ότι ο κόσμος από μόνος του δεν μπορεί να καλύψει το ποσό. Το βάρος θα πέσει και στον πρόεδρο μας. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ο κόσμος θα πρέπει να βοηθήσει. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά την ερχόμενη Τρίτη»Για το φιλικό με την Σαχτάρ Ντόνεσκ: «Είναι χαρά για εμάς. Είναι φιλική αναμέτρηση η οποία θ γραφτεί στην ιστορία της ΑΕΛ. Έρχεται με όλους της τους ποδοσφαιριστές. Οι απαιτήσεις είναι τεράστιες και θέλουμε να γίνει γιορτή από τους φίλους της ομάδας μας. Θέλουμε αύριο ο κόσμος να ανταποκριθεί μαζικά»

Keywords
Τυχαία Θέματα