Υπάρχει προτίμηση: Ντάνταλκ!

Τον αντίπαλό τους για τα πλέι-οφ θα μάθουν σήμερα το μεσημέρι οι πρωταθλητές μας
---------------------------------------------------------------------------------

Το τελευταίο του εμπόδιο στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα μάθει σήμερα το μεσημέρι ο ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές μας θα κληρωθούν με μια εκ των Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), Κοπεγχάγη (Δανία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ) και Ντάνταλκ (Ιρλανδία).
Εδώ που έφτασαν οι «γαλαζοκίτρινοι»

και κυρίως με τον τρόπο που προκρίθηκαν επί της Ρόζενμποργκ, καμία από τις πιο πάνω ομάδες δεν αποτελεί φόβητρο, υπό την προϋπόθεση οι ποδοσφαιριστές να κάνουν δύο καλά παιγνίδια. Καλό θα ήταν να αποφευχθούν οι πρώτες τρεις, καθώς είναι ομάδες με εμπειρία στη διοργάνωση, αλλά και με ποιότητα. Ιδανικός αντίπαλος θεωρείται η πρωταθλήτρια Ιρλανδία Ντάνταλκ.

Ο ΑΠΟΕΛ υπερέχει σε όλους τους τομείς και αν η κληρωτίδα του κάνει το χατίρι θα έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί, έπειτα από δύο χρόνια, στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Ντάνταλκ ήδη έκανε την υπέρβαση φτάνοντας μέχρι τα πλέι-οφ που θεωρείται η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου. Κατάφερε στην προηγούμενη φάση να αποκλείσει την Μπάτε Μπόρισοφ, ανατρέποντας την ήττα (1-0) του πρώτου αγώνα με εντυπωσιακό τρόπο στην έδρα της με 3-0.

Στους επιθυμητούς αντίπαλους θεωρείται και η Χάποελ Μπερ Σεβά, η οποία απέκλεισε τον Ολυμπιακό Πειραιώς στον προηγούμενο γύρο. Σαφώς και δεν πρόκειται για ομάδα που θα θεωρηθεί εύκολη, αλλά δεν έχει το εκτόπισμα και την ποιότητα που διαθέτουν οι άλλες τρεις ομάδες (Ντ. Ζάγκρεμπ, Κοπεγχάγη και Λουντογκόρετς).
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Πρόεδρος της εταιρείας, μιλώντας χθες στο «Ράδιο Πρώτο», χαρακτήρισε ως πιο δύσκολη αντίπαλο από τις πέντε ομάδες την Κοπεγχάγη.

Στις 13:00 είναι προγραμματισμένη η έναρξη της σχετικής τελετής όπου θα γίνει και η κλήρωση.

Φιλικό ξεμούδιασμα σήμερα
Την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έχουν ανάγκη θα έχει ο Τόμας Κρίστιανσεν σήμερα. Ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον Εθνικό Άχνας στο γήπεδο του ΘΟΪ στη Λακατάμεια στις 19:00. Ο Δανός τεχνικός αναμένεται πως θα χρησιμοποιήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, αλλά θα δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους Πάρντο, Μπρεσάν, Ορλάντι, Αρτυματά, Ντε Καμάργκο, Μερκή, Σέρτζιο, Λάγο, Αλωνεύτη και Παπαφώτη.
Για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ που προτίθενται να παρακολουθήσουν το παιγνίδι υπάρχει γενική είσοδος πέντε ευρώ - τα ταμεία και οι εισόδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30.

Κρίσιμες μέρες για Ντε Βινσέντι
Εντός των επόμενων ημερών θα προκύψει οριστική εξέλιξη για το μέλλον του Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή θα ταξιδέψουν την Κυριακή στο Ντουμπάι, προκειμένου να έχουν κατ’ ιδίαν διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Αλ Σαμπάμπ που ενδιαφέρεται ζωηρά για να τον αποκτήσει. Οι ενδείξεις συγκλίνουν προς την πώληση του Αργεντινού, καθώς τις προηγούμενες μέρες είχε λεχθεί από διοικητικά στελέχη πως η πρόταση των Αράβων ικανοποιεί τις απαιτήσεις της ομάδας. Παρ' όλ' αυτά, όλα θα ξεκαθαρίσουν στις αρχές της ερχόμενης Δευτέρας. Σημειώνεται πως αν οριστικοποιηθεί η αποχώρησή του οι «γαλαζοκίτρινοι» θα προχωρήσουν σε ενίσχυση του ρόστερ, καθώς θα απελευθερωθεί μια θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα