«Υπάρχει μόνο πλάνο Α στην Μπιλμπάο με Βαλβέρδε»

Δεν θέλει ούτε να σκέφτεται την περίπτωση να αποχωρήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε από την Αθλέτικο Μπιλμπάο με προορισμό την Μπαρτσελόνα ο πρόεδρος του βασκικού συλλόγου, Γιόσου Ουρούτια.

Η προαναγγελία αποχώρησης του Λουίς Ενρίκε από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν, επανέφερε τα σενάρια που θέλουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να προβάλλει

ως βασικός υποψήφιος για να τον διαδεχθεί στον πάγκο των «μπλαουγκράνα».

Ο πρόεδρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Γιόσου Ουρούτια, στηρίζει το «μυρμήγκι», παρά τον αποκλεισμό στη φάση των «32» του Europa League από τον ΑΠΟΕΛ.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως θα συναντηθεί με τον έμπειρο προπονητή προκειμένου να επεκταθεί η συνεργασία του με τους Βάσκους. Το συμβόλαιο του Βαλβέρδε, άλλωστε, εκπνέει το καλοκαίρι.

«Υπάρχει καλή επικοινωνία με τον Βαλβέρδε. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πριν από δύο χρόνια. Ο δρόμος είναι ο ίδιος. Υπάρχει μία κουβέντα σε εκκρεμότητα.

Θα πρέπει να καθίσουμε κάτω και να μιλήσουμε. Δεν σκεφτόμαστε plan B, σε περίπτωση που ο Ερνέστο δεν μας ακολουθήσει. Έχουμε μόνο plan A, το οποίο περιλαμβάνει τον Ερνέστο», τόνισε ο «ισχυρός άνδρας» της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Γιόσου Ουρούτια.

Keywords
Τυχαία Θέματα