Υπάρχει και πρωτάθλημα

Υπό τη σκιά των καταγγελιών του διαιτητή Μάριου Παναγή και όλων των εξελίξεων που υπάρχουν στο θέμα αυτό, καθώς η Αστυνομία και η Νομική Υπηρεσία έχουν αναλάβει την υπόθεση, διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική για το 2014.Τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες ενδιαφέρει όλο το φίλαθλο κοινό, όμως, από τη στιγμή που η μπάλα θα στηθεί στη σέντρα υποχρεούμαστε να επικεντρωθούμε -έστω και για λίγο- στη 14η αγωνιστική.

Το μενού περιλαμβάνει δυο ντέρμπι αλλά και παιγνίδια με ξεκάθαρα φαβορί που θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη ανωτερότητα τους εντός γηπέδου.

Σε δυο δόσεις θα διεξαχθεί

η αγωνιστική - Μόνο το ζευγάρι Οθέλλος – Εθνικός προέρχεται από νίκη.

ΣάββατοΕρμής – ΑΠΟΕΛΣτο Δασάκι προκειμένου να διατηρήσει την απόσταση από τη δεύτερη θέση και να κάνει καλά Χριστούγεννα θα ταξιδέψει ο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι θα φιλοξενηθούν από τον Ερμή και θέλουν τη νίκη για πολλούς λόγους. Το παιγνίδι αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού ο Ερμής είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ στη φετινή περίοδο και… έθεσε υπό αμφισβήτηση την ανωτερότητα του.Οι «γαλαζοκίτρινοι» προέρχονται από το… τρελό 4-4 με την ΑΕΚ, ενώ οι «φτεροπόδαροι» από την πρώτη τους ήττα μετά από πέντε διαδοχικές επιτυχίες. Η αντίδραση και των δυο ομάδων αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον.

Ομόνοια – Νέα ΣαλαμίναΝα κλείσει το 2014 στην 6αδα και κατ’ επέκταση σε τροχιά Ευρώπης θα επιχειρήσει η Ομόνοια απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από την Ανόρθωση θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις απέναντι στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα με νέο προπονητή. Ο Νίκος Παναγιώτου ευελπιστεί να ξεκινήσει με το… δεξί στον πάγκο της Σαλαμίνας ώστε να δώσει στην ομάδα βαθιές βαθμολογικές ανάσες.

Οθέλλος – ΕθνικόςΤο μοναδικό ζευγάρι που προέρχεται από νίκη. Ο Οθέλλος κέρδισε τη Σαλαμίνα και ο Εθνικός την ΑΕΛ. Δυο ομάδες με παρόμοιους στόχους και τους κυανόλευκους σε θέση ισχύος. Το σίγουρο είναι ότι όποια ομάδα κερδίσει θα αποκτήσει μεγάλη δυναμική για παραμονή στην κατηγορία. Παράλληλα ο νικητής θα πετύχει για πρώτη φορά τη δεύτερη διαδοχική του επιτυχία στη φετινή περίοδο.

Αγία Νάπα – ΑπόλλωναςΖευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί. Ο Απόλλωνας θα ταξιδέψει στο Παραλίμνι με μοναδικό στόχο τη νίκη. Τα πισωγυρίσματα απαγορεύονται και ως εκ τούτου οι γαλάζιοι καλούνται να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά τη μεγάλη νίκη –έπειτα από ανατροπή- σε βάρος του Ερμή. Από την άλλη η Αγία Νάπα θα προσπαθήσει για την έκπληξη όσο δύσκολο και να φαντάζει αυτό.

ΚυριακήΑΕΚ – ΑνόρθωσηΗ εξαιρετική εμφάνιση μέσα στο ΓΣΠ μπορεί να μην συνδυάστηκε με νίκη, εντούτοις επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι δικαίως η ΑΕΚ συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λάρνακας θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση και θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η Ανόρθωση μετά τη σπουδαία νίκη απέναντι στην Ομόνοια θα επιχειρήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες ώστε να ολοκληρώσει το 2014 εντός στόχων.

ΑΕΛ – ΔόξαΗ αστάθεια της ΑΕΛ είναι τέτοια στη φετινή περίοδο που κανείς δεν μπορεί να αναφερθεί φια ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στη Δόξα. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού έχουν προβάδισμα, αλλά θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητας τους εντός γηπέδου.

Η Δόξα προέρχεται από την πρώτη εντός έδρας νίκη στη φετινή περίοδο και θα ταξιδέψει στη Λεμεσό για να δώσει συνέχεια. Αν τα καταφέρει θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις το 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα