Υπ. Παιδείας: Πρόσληψη Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου

Πρόσληψη Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου, στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, για εκτέλεση καθηκόντων Επιμελητή.

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει, σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί της Ρύθμισης της Απασχόλησης Εργοδοτουμένων Αορίστου και Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμου του 2016 (Ν. 70(Ι)/2016),

τον προκαταρκτικό Πίνακα των προσοντούχων αιτητών, με σειρά προτεραιότητας, για τις ανάγκες απασχόλησης εργοδοτουμένων ορισμένου χρόνου στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, για εκτέλεση καθηκόντων Επιμελητή (Κλ. Α2, Α5 και Α7(ii)), που πιθανόν να προκύψουν, για τριάντα (30) μήνες, μετά από την ημερομηνία δημοσίευσης του οριστικού Πίνακα στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με το άρθρο 6(6)(α) του πιο πάνω Νόμου, πρόσωπο, το οποίο υπέβαλε αίτηση δυνάμει των διατάξεων του παρόντος άρθρου, έχει δικαίωμα να υποβάλει ένσταση κατά της σειράς κατάταξης στον πίνακα που καταρτίζεται σύμφωνα με το εδάφιο (4), εντός χρονικού διαστήματος δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της δημοσίευσης του στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας.

Οι ενστάσεις να παραδοθούν στο Γραφείο Διοίκησης Επιμελητών, αρ. γραφείων 235-236, 2ος όροφος, κτήριο Β΄, Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ή να σταλούν μέσω τηλεομοιότυπου στον αριθμό 22-809524. Για επιβεβαίωση παραλαβής μέσω τηλεομοιότυπου επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 22-809522, 22-800657, 22-800865.

Keywords
Τυχαία Θέματα