Ξυλοδαρμός Απολλωνίστα: Άλλοι ΑΠΟΕΛίστες τον έδερναν και άλλοι τον έσωζαν

Για τα έκτροπα που σημειώθηκαν μέσα και έξω από το Στάδιο «Αλφαμέγα» μίλησε στο Μεσημέρι και Κάτι ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου.

Αρχικά ανέφερε ότι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Απόλλων – ΑΠΟΕΛ δημιουργήθηκε ένα μικρό επεισόδιο από οπαδούς του Απόλλωνα, οι οποίοι προσπάθησαν να επιτεθούν σε οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ρίχνοντας πέτρες. Συμπλήρωσε η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση ρίχνοντας νερό με τον «Αίαντα».

Διαβάστε

επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια έξω από το Στάδιο «Άλφαμέγα» - Φωτιές και χρήση δακρυγόνων

Επεσήμανε ότι ακολούθησε έρευνα από την Αστυνομία στο στάδιο και εντοπίστηκαν στις τουαλέτες 53 καπνογόνα και 9 φωτοβολίδες όπου και κατασχέθηκαν.
Ο κ. Βασιλείου ανέφερε ότι συνελήφθη ένα 20χρονος οπαδός του Απόλλωνα καθώς είχε μαζί του κάνναβη.

Μιλώντας για τα επεισόδια μετά τη λήξη του αγώνα, τόνισε ότι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ κτύπησαν στο πρόσωπο 19χρονο οπαδό του Απόλλωνα, ενώ προκάλεσαν και ζημιές στο όχημα του. «Με παρέμβαση άλλων οπαδών του ΑΠΟΕΛ, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Ο 19χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό με κάκωση δοντιών άνω και κάτω γνάθου».

Διευκρίνισε ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε σύλληψη αλλά αξιολογούνται τα κλειστά κυκλώματα.

Όσον αφορά τις αναφορές για βεβήλωση τάφων στη Λεμεσό, ανέφερε ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε καταγγελία στην Αστυνομία. «Θα το ψάξουμε», είπε. 

Διαβάστε ακόμη: Επεισόδια στο «Αλφαμέγα»: Ξυλοφόρτωσαν 19χρονο οπαδό- Μία σύλληψη

Διαβάστε επίσης: Οπαδοί προκάλεσαν ζημιές σε κάμερες στη Λεμεσό- Εξετάζονται τα CCTV

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξυλοδαρμός Απολλωνίστα, Άλλοι ΑΠΟΕΛίστες,xylodarmos apollonista, alloi apoelistes