Ξεσπαθώνει ο Μιλτής:Αν δεν γινόταν το Μαρί,δεν είχαμε κρίση

Σπάει την σιωπή του ο Μιλτιάδης Νεοφύτου, πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας και επιστήθιος φίλος του τέως πρόεδρου, Δημήτρη Χριστόφια με τον οποίο βρίσκονται στα δικαστήρια για υπόθεση αγωγής του πρώτου εναντίον του δεύτερου, που αφορά χρέη τόσο από το σωματείο όσο και από τις ανακαινίσεις και ανεγέρσεις οικοδομών σε Μακεδονίτισσα και Κελλάκι όπου διατηρεί σπίτι και εξοχικό αντίστοιχα, ο τέως Πρόεδρος.

Ο Μιλτιάδης Νεοφύτου λοιπόν μίλησε στον αθλητικό Φιλελεύθερο και δεν έμεινε μόνο στα του ποδοσφαίρου, για τα οποία όπως δηλώνει ο ίδιος όταν ανέλαβε το σωματείο, δεν είχε ιδέα και γι αυτό δεν

παρενέβη ποτέ στα τεχνικά. Ήταν Ομονοιάτης μεν όπως αναφέρει στην συνέντευξή του, αλλά όντας Παφίτης, δεν μπορούσε να παρακολουθεί την ομάδα από κοντά στο γήπεδο.

Αναφορά στην εκτενή συνέντευξή του, έγινε φυσικά και στην σχέση του με τον Δημήτρη Χριστόφια και κατ επέκταση το ΑΚΕΛ.

Δείτε επίσης: Φλερτάρει με πρωτιά σε πωλήσεις το βιβλίο Χριστόφια

«Θεωρούσα τον Δημήτρη Χριστόφια φίλο μου, ήταν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος ήξερε πολύ περισσότερα από εμένα, ποια πολιτική έπρεπε να ακολουθήσει για το ευρύ κίνημα της Αριστεράς. Ο Εζεκίας Παπαιωάννου έλεγε ότι ούτε ένα ζαφτιέ δεν μπορούσε να γράψει και ο Χριστόφιας πήρε το κόμμα στην προεδρία της Δημοκρατίας.

Επί δικής του θητείας, το κόμμα ανέβηκε σκαλιά. Προεδρία της Βουλής, Προεδρία της Δημοκρατίας. Έλεγχα, ποιος είμαι εγώ;… Πήγα στην Ομόνοια με συγκεκριμένο πλάνο. Δεν ήμουν άβουλος..», αναφέρει μεταξύ άλλων ο εργολάβος.

Σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα του Σωματείου, ο Μιλτιάδης Νεοφύτου κληθείς να σχολιάσει ανέφερε ότι «Όταν κατέρρευσε η οικονομία μπήκαμε σε άλλες διαδικασίες. Εάν δεν γινόταν η έκρηξη στο Μαρί και αν δεν καταστρεφόταν η οικονομία, δεν θα ήξερε κανένας τίποτε. Αν πουλιούνταν οι Χαλεπιανές, θα ήξερε κανείς τίποτε; Κανένας! Κανένας δεν θα έπαιρνε είδηση», είπε ο κ.Νεοφύτου.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί και η απάντηση του Μιλτιάδη Νεοφύτου, για τον Στάθη Αλωνεύτη, που δεν του έκανε καλή εντύπωση…

«Όταν τον συνάντησα για πρώτη φορά στο Χίλτον μου έκανε κακή εντύπωση. Ήταν τα νύχια του βαμμένα... μαύρα! Ο κόσμος όμως Αλωνεύτης, Αλωνεύτης, Αλωνεύτης!..Εγώ αναφέρω τι μου έκανε εντύπωση. Επερίπαιζε με για πολύ καιρό..» είπε για τον Στάθη Αλωνεύτη, ο Μιλτιάδης Νεοφύτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα