Ξέσπασε με 9άρα η Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Γρανάδα ξέσπασε η Ρεάλ Μαδρίτης που επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών με το σαρωτικό 9-1 στο «Μπερναμπέου» για την 29η αγωνιστική της Liga με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει πέντε γκολ. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι από νωρίς έδειξε άγριες διαθέσεις και αφού έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Μπέιλ και Αρμπελόα άνοιξε το σκορ στο 27’ με τον Ουαλό να αξιοποιεί με σουτ την πάσα του Ροντρίγκεζ που επέστρεψε μετά από απουσία δύο μηνών εξ αιτίας τραυματισμού.Πέντε

λεπτά αργότερα ξεκίνησε το σόου του Κριστιάνο Ρονάλντο που με σουτ μετά από νέα ασίστ του Κολομβιανού διεθνή μεσοεπιθετικού έκανε το 2-0. Το 3-0 έγινε πάλι από τον Πορτογάλο σούπερ- σταρ στο 36’ μετά από ολέθριο λάθος του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων. Επτά λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη τα προηγούμενα δύο χρόνια σύμφωνα με την FIFA συμπλήρωσε ένα εντυπωσιακό χατ-τρικ με βολίδα έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Το 5-0 έγινε από τον Μπενζεμά με έξοχη ενέργεια και σουτ στο 52’ και τρία λεπτά ήταν πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα αυτός που με σουτ μετά την πάσα του Μπέιλ ανέβασε ακόμα περισσότερο το δείκτη του σκορ. Το 7-0 έγινε στο 57’ με το 2ο γκολ του Μπενζεμά. Ακολούθησε το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους από τον Ιμπάνιεθ με σουτ έξω από την περιοχή στο 75’ για να γίνει το 8-1 με το αυτογκόλ του Μάινθ έξι λεπτά πριν από το φινάλε στην προσπάθεια του να διώξει σέντρα του Μόντριτς. Την ευρύτερη νίκη της πρωταθλήτριας Ευρώπης και κόσμου στο πρωτάθλημα Ισπανίας εφέτος ολοκλήρωσε στο 91’ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μόντριτς ο Κριστιάνο Ρονάλντο που για πρώτη φορά πέτυχε πέντε γκολ με τη φανέλα της «βασίλισσας» στο πρωτάθλημα και ισοφάρισε το ρεκόρ του Φερνάντο Μοριέντες που είχε σημειώσει επίσης πέντε γκολ κόντρα στη Λας Πάλμας στη δεκαετία του 90.

Keywords
Τυχαία Θέματα