Ξέρουν από νοκ-άουτ στον ΑΠΟΕΛ

Στη μάχη του κυπέλλου ρίχνεται σήμερα ο ΑΠΟΕΛ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι», που έχουν ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, υποδέχονται (19:00) τη Νέα Σαλαμίνα και δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από την καθαρή νίκη, που θα δώσει σκορ πρόκρισης. Ακόμα και το στενό 1-0 θα είναι ένα καλό πλεονέκτημα για την ομάδα του Κρίστιανσεν, η οποία θα προσπαθήσει να διαφυλάξει με κάθε τρόπο το μηδέν παθητικό. Γνωρίζουν πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ

πώς να διαχειριστούν αναμετρήσεις νοκ-άουτ φάσης και με την εμπειρία τους θα επιδιώξουν να βάλουν γερές βάσεις πρόκρισης από σήμερα, προκειμένου να απλοποιήσουν τα πράγματα εν όψει του επαναληπτικού αγώνα που θα γίνει σε μια εβδομάδα στο «Αμμόχωστος».

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών ήταν πάρα πολύ σύντομη, καθώς έγιναν μόλις τρεις προπονήσεις. Βέβαια, δεν είναι κάτι που επηρεάζει ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές, αφού είναι κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά λόγω της συμμετοχής τους στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν προσανατολίζεται να παρατάξει μια δυνατή ενδεκάδα, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες υλοποίησης του στόχου, αλλά αναμένεται να προβεί σε ορισμένες διαφοροποιήσεις.

Όλα δείχνουν πως οι Πάρντο, Αλεξάνδρου, Γιαννιώτας και Αρτυματάς είναι ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στις αρχικές επιλογές του Δανού τεχνικού, ο οποίος αφενός θέλει να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες και από την άλλη να παραχωρήσει χρόνο σε άλλους που τελευταίως είναι εκτός επιλογών.

Ημέρες sms
Προχθές ανακοινώθηκε ο Μπαράλ, χθες η πολυετής συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Εφραίμ και όλα δείχνουν πως σήμερα θα υπάρξει συνέχεια. Και συγκεκριμένα, θα αφορά τον Σεντρίκ Γιαμπερέ, ο οποίος έκανε αποδεχτή την πρόταση του ΑΠΟΕΛ και θα αποτελέσει το νέο απόκτημα της ομάδας. Ο Γάλλος αμυντικός θα έρθει με τη μορφή δανεισμού από την Μπορντό μέχρι το τέλος της χρονιάς, με τους πρωταθλητές μας να διατηρούν το δικαίωμα εξαγοράς των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι. Έτσι, αν δεν προκύψει το οποιοδήποτε απρόοπτο, ο 26χρονος αμυντικός θα φορέσει τα «γαλαζοκίτρινα» και θα πιάσει άμεσα δουλειά, με στόχο να καλύψει επάξια το κενό που άφησε ο Καρλάο.

Keywords
Τυχαία Θέματα