Ξεκίνησε την λειτουργία του ο Σταθμός Δημόσιων Συγκοινωνιών στη Πάφο

Οκτώ με δέκα χιλιάδες επιβάτες ημερησίως αναμένεται να εξυπηρετεί ο Κεντρικός Σταθμός Δημόσιων Συγκοινωνιών στην Πάφο, σύμφωνα με το Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Δήμου Πάφου στην σελίδα του στο facebook, ο κ. Φαίδωνος επισκέφθηκε τη Δευτέρα τον Κεντρικό Σταθμό (Καραβέλα) συνοδευόμενος από τον διευθυντή της εταιρείας ΟΣΥΠΑ, τον Σταθμάρχη της Εταιρείας Υπεραστικών Λεωφορείων Intercity

και τον Διευθυντή του καταστήματος γρήγορης εξυπηρέτησης στο κτίριο του Τερματικού Σταθμού Λεωφορείων στην Καραβέλα.

Σε δηλώσεις του είπε επίσης ότι έχουν ολοκληρωθεί οι δυο νέοι σταθμοί μετεπιβίβασης στην τουριστική περιοχή, στην λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων και στο χώρο στάθμευσης στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Ο Δήμος Πάφου προχωρεί στην ετοιμασία των εγγράφων για νέες προσφορές σε σχέση με το τμήμα του έργου που δεν έχει υλοποιηθεί και αφορά στην δημιουργία 196 «έξυπνων» στάσεων λεωφορείων στην Πάφο, καθώς και στην κατασκευή 30 σύγχρονων χώρων δημόσιας υγιεινής στις περιοχές αυτές, προστίθεται.

Τόσο ο Δήμαρχος Πάφου όσο και ο διευθυντής της εταιρείας ΟΣΥΠΑ Κωνσταντίνος Ιωαννίδης σημείωσαν ότι η λειτουργία του σταθμού στην περιοχή έχει ήδη τονώσει την οικονομική δραστηριότητα στο ιστορικό κέντρο της πόλης ενώνοντας τις τουριστικές περιοχές, από την Γεροσκήπου μέχρι την Πέγεια, με το κέντρο της Πάφου.

Στο χώρο λειτουργεί πιάτσα ταξί ενώ έχουν δημιουργηθεί δεκάδες χώροι στάθμευσης για ιδιωτικά οχήματα, καταλήγει.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα