Ξεκάθαρη απάντηση στον Κ.Χατζηγιάννη εξέδωσε η ΠΣΕΜ

Αν υπονομεύαμε τη δημοκρατία, δεν θα κάναμε δημοψήφισμα, για να μας πει ο κάθε συμμαθητής μας την άποψή του, ανεξάρτητα πολιτικών απόψεων, αναφέρει ο Πρόεδρος της ΠΣΕΜ Ζαφείρης Δημητρίου, σχολιάζοντας χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής Κυριάκου Χατζηγιάννη.

"Για

εμάς τους μαθητές, αυτό σημαίνει δημοκρατία”, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση ο Πρόεδρος της ΠΣΕΜ, προσθέτοντας ότι “θέλουμε μέσα από το δημοψήφισμα να ξέρουμε τις ανησυχίες και του τελευταίου συμμαθητή μας σε όλη την Κύπρο”.

“Λυπούμαστε να αναφέρουμε ότι η ομαλή λειτουργία των σχολείων ανατράπηκε μετά τους πρόσφατους πειραματισμούς σε σχέση με τη μόρφωση μας. Ας σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας και ας δούμε τα πραγματικά προβλήματα των συμμαθητών μας. Αυτό θέλουμε να ξέρουμε”, πρόσθεσε.

Ο κ. Δημητρίου είπε ότι “παλεύουμε για το σχολείο που στο επίκεντρο του θα βρίσκεται ο μαθητής, ένα σχολείο που θα προσφέρει ολόπλευρη μόρφωση και δεν θα κάνει εμάς τους μαθητές πειραματόζωα”.

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΠΣΕΜ κάλεσε τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριες του, “να εκφράσουν ελεύθερα την άποψή τους στο δημοψήφισμα της ΠΣΕΜ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα