Ξέφυγε η Χετάφε

Η Ντεπορτίβο πλήρωσε το κακό πρώτο 45λεπτο και η Χετάφε έφτασε σε μεγάλη νίκη με 2-1, ξεφεύγοντας στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Πολύ σημαντική νίκη για την Χετάφε, που επιβλήθηκε με 2-1 της Ντεπορτίβο στη Μαδρίτη και αύξησε τη διαφορά της από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι ομάδες είχαν από ένα καλό 45λεπτο, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στο ημίχρονο με προβάδισμα δύο γκολ και τους φιλοξενούμενους να πιέζουν στην επανάληψη, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες.Οι παίκτες του Φράνκο ήταν πολύ ανώτεροι

στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 17’. Ο Σαράμπια εκτέλεσε το κόρνερ, οι Μαδριλένοι έπαιξαν… βόλεϊ με το κεφάλι στην περιοχή των Γαλινθιάνων και ο Αλέξις από κοντά έκανε το 1-0 μετά την απόκρουση του Φαμπρίθιο στο πλασέ του Άλβαρο. Οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ στο 34’, εκμεταλλευόμενοι την κάκιστη αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων. Γύρισμα του Σαράμπια από δεξιά και ο Εσκουδέρο με ωραίο πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-0. Στο 41’ ο Πέδρο Λεόν έχασε την τελευταία ευκαιρία για την Χετάφε, με το 2-0 να παραμένει.Η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική στην επανάληψη. Οι αλλαγές του Βίκτορ Φερνάντεθ βοήθησαν πάρα πολύ την Ντεπορτίβο, που με κορυφαίους τους Λούκας Πέρεθ και Τοτσέ προσπάθησαν για την αντεπίθεση. Ο πρώτος έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 58’ και στο 65’, ενώ ακολούθησαν άλλες δύο κλασικές του Οριόλ Ριέρα στο 66’ και στο 71’. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν, οι Μαδριλένοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και στο 79’ ήρθε το γκολ που άξιζε η Ντεπορτίβο, όταν ο Κουένκα έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Τοτσέ με ωραίο τελείωμα στην κίνηση νίκησε τον Γκουάιτα για το 2-1. Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη, με τους γηπεδούχους να κρατάνε μέχρι το τέλος το προβάδισμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα