Ξέχασαν 35χρονο με νοητική υστέρηση κλειδωμένο σε λεωφορείο

Επί έξι ώρες βρισκόταν κλειδωμένος μέσα σε λεωφορείο 35χρονος με νοητική υστέρηση που φοιτά στο ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα κι όλα άρχισαν όταν αυτός παραλήφθηκε από μισθωμένο λεωφορείο για να μεταφερθεί στο ίδρυμα.

Μετά την άφιξη του λεωφορείου, κατέβηκαν όλοι οι επιβάτες εκτός του συγκεκριμένου, τον οποίο όμως κατά ένα περίεργο λόγο δεν αναζήτησε κανένας. Ως εκ τούτου, ο οδηγός στάθμευσε κανονικά

το λεωφορείο, κλείδωσε κι έφυγε.

Μετά από έξι ώρες, το Ίδρυμα επισκέφθηκε η μητέρα του 35χρονου, προκειμένου να τον πάρει μαζί της στο σπίτι, αλλά εκεί της ανακοινώθηκε ότι ο γιος της…δεν είχε πάει στο σχολείο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αρχίσει η αγωνιώδης αναζήτησή του.

Τελικά, τον εντόπισαν μετά από αρκετή ώρα εντός του λεωφορείου.

Στη συνέχεια, άρχισε έρευνα για να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που προκάλεσε το απαράδεκτο συμβάν, με την εταιρία λεωφορείων που έχει αναλάβει το έργο να προχωράει στην απόλυση, τόσο του οδηγού, όσο και της συνοδηγού, ενώ οι γονείς του 35χρονου δεν αποκλείεται να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα