Ξαναχτύπησε ο Μολώχ - Ασταμάτητο αίμα - Στοιχεία 2017

Θρήνος παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Πάνω Δευτέρα για τον άτυχο οικογενειάρχη Αιμίλιο Χαραλάμπους.

Σε λίγες ώρες το 2017 μας αποχαιρετά. Προτού εκπνεύσει όμως, καταγράφει στον μακρύ κατάλογο του Μολώχ της ασφάλτου, το πεντηκοστό τρίτο του θύμα. Πρόκειται για τον Αιμίλιο Χαραλάμπους, 40 ετών από την Πάνω Δευτερά. Ο άτυχος 40χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο για το μεροκάματο καθώς εργαζόταν ως διανομέας φαγητού.

Από τη σύγκρουση ο

άτυχος Χαραλάμπους, ο οποίος έφερε προστατευτικό κράνος, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Αύριο το τελευταίο αντίο στον άτυχο Αιμίλιο,πατέρα 2 παιδιών

Ενώ ο υπόλοιπος κόσμος θ' αναμένει και θα προετοιμάζεται για την έλευση του νέου έτους, η οικογένεια, η σύζυγος και τα 2 ανήλικα παιδιά του άτυχου Αιμίλιου Χαραλάμπους, παραμονή Πρωτοχρονιάς θα τον αποχαιρετήσουν και θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Δεκάδες άλλες οικογένειες δεν θα γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά, καθώς μαυροφόρεσαν και από τις οικογενειακές τους συναθροίσεις, μια καρέκλα ενός ανθρώπου, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, θα είναι πάντοτε κενή. Όπως και οι ψυχές τους.

Η αστυνομία απευθύνει για μια ακόμη φορά, έκκληση προς όλους όσοι θα χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο. Ας μην χυθεί άλλο αίμα στην άσφαλτο.

Η αστυνομία Κύπρου αποχαιρετά το 2017 με τον απολογισμό των θυμάτων του Mολώχ της ασφάλτου να είναι τραγικός. Με ένα συγκινητικό βίντεο υποδέχεται το νέο χρόνο με 2018 ευχές για μείωση των θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα