Ξανά Λίβερπουλ για Ρομπέρτο

Τον Ιούνιο είχε γραφτεί ότι κι η Λίβερπουλ είναι μία από τις ομάδες που θέλουν τον Ρομπέρτο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει δει το όνομά του να «παίζει» σε ιταλικά, ισπανικά και πλέον αγγλικά Μέσα, αφού δεν είναι λίγοι που τον έχουν συνδέσει με το ενδιαφέρον ομάδων όπως οι Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίντερ, Ρόμα, Αρσεναλ και τώρα ξανά Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα, η «Daily Star» αλλά κι η «Liverpool Echo», που επικαλείται ως πηγή την πρώτη αναφέρουν ότι ο εκ των αρχηγών

του Ολυμπιακού είναι στη λίστα του Μπρένταν Ρότζερς για να πλαισιώσει τον Μινιολέ. Όπως αναφέρει η εν λόγω εφημερίδα μέσα στις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να υπάρχει πρόταση από τους «reds», ενώ η «Liverpool Echo» τονίζει ότι η Αρσεναλ προηγείται στην κούρσα για τον 29χρονο.

Ο Ρομπέρτο θα ήθελε να είναι κοντά στα παιδιά του, αλλά δεν προτίθεται να αφήσει τους νταμπλούχους Ελλάδας και τον ηγετικό του ρόλο στην ομάδα για να πάρει απλά μια μετεγγραφή. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν και από την πρόταση αν και εφόσον υπάρξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα