Βροχές και καταιγίδες μας επιφυλάσσει πάλι ο καιρός

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Νεφώσεις όμως που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν νωρίς το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά το απόγευμα γενικά λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως κοντά στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά κατά τόπους μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα βόρεια και ανατολικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένονται διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη, για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα