Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα στο καμένο δάσος στον Υμηττό

Aπανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στο καμένο δάσος του Καρέα στον Υμηττό, από πυροσβέστες που βρίσκονταν στην περιοχή.

Το πτώμα βρέθηκε σε σημείο που είχε εκδηλωθεί χθες η μεγάλη φωτιά. Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο όπου θα πραγματοποιηθεί εξέταση DNA.

Σημειώνεται ότι από χθες αναζητείτο ένας 47χρονος Αστυνομικός. Ο Αξιωματικός της ΕΛΑΣ βρισκόταν σε άδεια από την υπηρεσία του λόγω προβλήματος υγείας και αγνοείται
από τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την οικογένειά του που ειδοποίησε τις Αρχές, ο 47χρονος άντρας αποχώρησε από το σπίτι του για τον καθιερωμένο περίπατό του στο δάσος, πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά.

Η σύζυγος του ανέφερε μάλιστα ότι κάποια στιγμή χθες της είχε τηλεφωνήσει γα να την ενημερώσει για την φωτιά που είχε ξεσπάσει, αλλά δεν της είχε δώσει την εντύπωση, όπως είπε, ότι μπορεί να κινδύνευε.

Νεκρό εντοπίστηκε άτομο αγνώστων λοιπών στοιχείων στην ευρύτερη περιοχή του Καρέα Αττικής, όπου είχε εκδηλωθεί η πυρκαγιά.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 18, 2015

Σε ύφεση οι πυρκαγιές

Στο μεταξύ, σε ύφεση, βρίσκονται οι μεγάλες πυρκαγιές στον Υμηττό, τη Μαλακάσα, τη Νεάπολη Λακωνίας, τη Νέα Αρτάκη Ευβοίας και το Σπαθοβούνι Κορινθίας, περιοχές στις οποίες οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες.

Συνολικά σε όλη τη χώρα, υπάρχουν 79 πύρινες εστίες, ενώ τα ξημερώματα, ξέσπασε νέα φωτιά στην περιοχή Ατσίτσα στη Σκύρο, σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση. H πυρκαγιά κατευθύνεται προς τη θάλασσα και δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 17 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, τρεις υδροφόρες ΟΤΑ και τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη. Επίσης, θα μεταβούν, μέσω Κύμης, οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν από την έναρξη των πυρκαγιών την Παρασκευή, όπως τα κατέγραψε το Sigmalive.

Keywords
Τυχαία Θέματα