Βρετανός Διοικητής Βάσεων Δεκέλιας: «Έχουμε λαμπρό μέλλον εδώ» (BINTEO)

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας με αφορμή  τον εορτασμό από την 70ή επέτειο παρουσίας του Σταθμού στην Κύπρο. Όπως αναφέρει το Forces Net, το ασημένιο έμβλημα που απονεμήθηκε παρουσιάζει δύο λιοντάρια από τη σημαία του σταθμού, τα οποία ελήφθησαν από το οικόσημο του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου/του Βασιλιά Ριχάρδου Α', ο οποίος κατέκτησε την Κύπρο

τον 12ο αιώνα.

Ο Σταθμός Δεκέλειας σχεδιάστηκε από τους The Royal Engineers, οι οποίοι επέβλεψαν την κατασκευή του, με την κατασκευή να κόστιζε 10 εκατομμύρια λίρες εκείνη την εποχή.

Σήμερα περίπου 1.250 άνθρωποι ζουν στη βάση - ένα μείγμα στρατιωτικού προσωπικού, μελών της οικογενειών και πολιτικών εργαζομένων.

Μιλώντας στο Forces News, ο αντισυνταγματάρχης Tim Wildish, ο διοικητής του σταθμού Δεκέλειας είπε: «Έχουμε ένα λαμπρό μέλλον εδώ. Έχουμε κάνει πολλές επενδύσεις, έχουμε το γυμνάσιο που πρόκειται να κατασκευαστεί, ένα νέο ιατρικό κέντρο, νέα σπίτια.

Watch as Lt Col Tim Wildish, the Dhekelia Station Station Commander, describes the history of the 70-year-old Dhekelia Station

It was marked with the presentation of a silver centrepiece to the station commander

Keywords
Τυχαία Θέματα