Βρετανοί βραβεύουν ταξιδιωτική εταιρεία των κατεχομένων

Στην τουρκική ταξιδιωτική εταιρεία «Cyprus Paradise», που διοργανώνει ταξίδια στα κατεχόμενα, δόθηκε για πέμπτη χρονιά το Χρυσό Βραβείο για την «Καλύτερη Εταιρία Διακοπών στην Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη» στην τελετή British Travel Awards, που θεωρούνται ως Όσκαρ της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Η

ανακοίνωση έγινε στις 29 Νοεμβρίου, σε μια χλιδάτη τελετή των βραβείων Gala, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και έδωσαν το παρών τους περισσότεροι από χίλιοι επαγγελματίες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Μετά την τελετή βράβευσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Cyprus Paradise» Δρ Muhammet Yasarata δήλωσε:

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που κερδίσαμε για 5η συνεχόμενη χρονιά. Αυτό το βραβείο σημαίνει πολλά για εμάς και αντανακλά τις κοινές φιλοδοξίες και τις προσδοκίες μας με τα μέλη μας. Το ότι κερδίσαμε τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων φέτος από ό,τι άλλοι ταξιδιωτικοί πράκτορες στην Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, οφείλεται στους πολύτιμους καλεσμένους μας, οι οποίοι συνεχίζουν να δείχνουν την υποστήριξή τους και τον ενθουσιασμό τους για διακοπές στη Βόρεια Κύπρο που παρέχουμε. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για το γεγονός ότι μας επιλέξατε και ανυπομονούμε να σας προσφέρουμε πολλά ακόμη χρόνια εξαιρετικών συμφωνιών και αφοσιωμένων υπηρεσιών!

Στην ιστοσελίδα του cyprusparadise.com σημειώνεται πως, ως ένδειξη της αναγνώρισης της υποστήριξης όλων των επισκεπτών, «είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι παρέχουμε δωρεάν μια περιοδεία στην Κερύνεια, σε όλες τις ημερομηνίες μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου 2018».

Keywords
Τυχαία Θέματα