Βρείτε τη μαγκιά σας…

MANGAS HOME IMPROVEMENT
Βρείτε τη μαγκιά σας…

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

13-24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Μία μεγάλη «βεντάλια» θα ανοίξει από τις 13 μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου στην εταιρία MANGAS HOME IMPROVEMEN με σκοπό τη ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων, ενόψει του εορταστικού κλίματος των Χριστουγέννων.

Την αρχή των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα κάνει η παιδική χορωδία από το Colors and Sounds στις 13 Δεκεμβρίου, ενώ στις 14 - 16 Δεκεμβρίου, ξεκινά ένα τριήμερο προσφορών

στον πρώτο όροφο του καταστήματος, με έκπτωση 15%.

Στις 17-18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μια φιλανθρωπική εκδήλωση, με κύριο στόχο τη στήριξη άπορων και κακοποιημένων παιδιών. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, θα φιλοξενείται στο χώρο μας, διοργανώνοντας μια φιλανθρωπική αγορά (παζαράκι) με διάφορα χριστουγεννιάτικα προϊόντα.

Στη συνέχεια των εκδηλώσεων και συγκεκριμένα στις 19 &20 Δεκεμβρίου, η εταιρία MANGAS HOME IMPROVEMENT καλεί όλους μαζί με τα παιδιά τους να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και άλλα πολλά διακοσμητικά για το δέντρο τους. Με μεγάλο ενθουσιασμό, οι μικροί μας φίλοι θα παρασυρθούν από τη χαρά της δημιουργίας, αφήνοντας τη παιδική τους δεξιότητα και φαντασία να δράσει. Επιπλέον, στην εκδήλωση με τις δημιουργίες θα υπάρχουν μπαλονοκατασκευές και face painting από έμπειρες κοπέλες. Στη συνέχεια της ημέρας, θα έχουμε μαζί μας τη παιδική χορωδία της σχολής School of Music Dance &Drama.

Ακόμη στις 21 Δεκεμβρίου, μια νότα της Disney θα ομορφύνει το χώρο μας, εφόσον η Minnie, ο Mickey, η Peppa και George θα βρίσκονται στην παρέα μας για να μας διασκεδάσουν με διάφορα παιχνίδια, αλλά και για να φωτογραφηθούν με τα παιδιά.

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή αγάπης, αφοσίωσης και προσφοράς, γι’ αυτό άλλη μια ιδιαίτερη και πρωτοποριακή εκδήλωση φιλανθρωπικού χαραχτήρα, με θέμα τα αδέσποτα σκυλάκια θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα, με τη βοήθεια του DOG VALLEY RESCUE CENTRE, η εταιρία μας διοργανώνει την εκδήλωση Christmas Puppy Adoption, κατά την οποία εθελοντές του καταφυγίου, αλλά και πολλά κουτάβια, θα βρίσκονται στο κατάστημα μας, με μοναδικό σκοπό τη δωρεάν υιοθεσία τους.

Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και ο Άγιος Βασίλης καλεί εσάς και τα παιδιά σας να διασκεδάσετε μαζί του. Το διήμερο 23 - 24 Δεκεμβρίου, θα βρίσκεται στο κατάστημα μας για να μοιράσει δώρα στα παιδιά και για να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο κατάστημα μας. Γι’ αυτό καλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να επισκεφτούν το κατάστημα μας, να βρουν τη μαγκιά των Χριστουγέννων και να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις μέσα από όμορφες δραστηριότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα