ΒΟΛΛΕΙ Δραματική νίκη του ΑΠΟΕΛ

Αν και έχασε με 2-0 σετ, στο τέλος επικράτησε με 3-2 της Αναγέννησης Δερύνειας

Με τρεις αγώνες άρχισε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών. Στον σημαντικότερο αγώνα της ημέρας, η Ανόρθωση κέρδισε μέσα στο Θεμιστόκλειο την Pokka ΑΕΚ Καραβά με 3-0. Στο Λευκόθεο ο ΑΠΟΕΛ έκανε την ανατροπή κερδίζοντας με 3-2 την Αναγέννηση

Δερύνειας ενώ έχανε με 2-0.

Στον αγώνα που έγινε στο Γήπεδο των Λατσιών, η Ομόνοια κέρδισε εύκολα τον Καποδίστριας Εθνικό Λατσιών με 3-0.

Πειστική νίκη από την «Κυρία»

Στον αγώνα που έγινε στο Θεμιστόκλειο, η Ανόρθωση ήταν καλύτερη από την Pokka ΑΕΚ Καραβά στα δυο από τα τρία σετ. Μόνο στο τελευταίο η ομάδα του Χόρχε Κανεστράτσι προέβαλε σθεναρή αντίσταση, αλλά η «Κυρία» καλύτερη στα σημεία κέρδισε 26-24.

Τα σετ: 25-23, 25-14, 26-24

Εύκολη νίκη για Ομόνοια

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Ομόνοια κέρδισε πολύ εύκολα τη νεοφώτιστη ομάδα του Καποδίστριας Eθνικού Λατσιών με 3-0. Οι «πράσινοι» δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες, κερδίζοντας με συνοπτικές διαδικασίες τη φιλότιμη ομάδα του Νίκου Ιωάννου.

Τα σετ: 10-25, 18-25, 16-25

Δραματική νίκη του ΑΠΟΕΛ

Δραματικός σε εξέλιξη και επεισοδιακός ήταν ο αγώνας που έγινε στο Λευκόθεο, ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Αναγέννηση Δερύνειας. Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να ανατρέψει τα σε βάρος της δεδομένα και να ισοφαρίσει σε 2-2 έναν χαμένο αγώνα, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0.

Οι Δερυνειώτες ήταν πολύ καλύτεροι στα δυο πρώτα σετ, τα οποία κέρδισαν με 25-21 και 25-15. Στο τρίτο σετ ο ΑΠΟΕΛ αντέδρασε μειώνοντας το σκορ σε 2-1. Στο τέταρτο σετ ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, κερδίζοντας με 25-21. Το πέμπτο σετ ήταν επεισοδιακό, αφού ενώ το σκορ ήταν 13-12, μια διαιτητική απόφαση προκάλεσε εκνευρισμό και διακοπή του αγώνα. Τελικά, ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 18-16 εξασφαλίζοντας τη νίκη με 3-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα