Βλέπουν Έφορο Φορολογίας και ΚΤ οι Πολιτικοί Αρχηγοί

Ενημέρωση και εμπλοκή σε ανώτατο επίπεδο επιχειρούν τα κόμματα, σε σχέση με τα Panama Papers, τη λίστα Λαγκάρντ και τα άτομα που έβγαλαν λεφτά εκτός Κύπρου τις ημέρες πριν το "κούρεμα καταθέσεων".

Σύγκληση Σύσκεψης Πολιτικών Αρχηγών αύριο στις 11.00 στη Βουλή, στην παρουσία του Εφόρου Φορολογίας αλλά και εκπροσώπου της Κεντρικής Τράπεζας. Ένα από τα βασικά θέματα της σύσκεψης

θα αφορά στην ενδελεχή ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών, σχετικά με το πού βρίσκονται οι διεργασίες και οι έρευνες σε σχέση με τα Panama Papers, τη λίστα Λαγκάρντ αλλά και σε σχέση με τα άτομα που απέσυραν λεφτά εκτός Κύπρου, από τις τράπεζες, την περίοδο αμέσως πριν και κατά τη διάρκεια του κουρέματος καταθέσεων τον Μάρτιο 2013.

Μετά τη συζήτηση που έγινε την περασμένη εβδομάδα στην επιτροπή Θεσμών σε σχέση με τα Panama Papers, αλλά και μετά από ενημέρωση της οποία έτυχε ο Πρόεδρος της Βουλής για τα εν λόγω ζητήματα, κρίθηκε σκόπιμο να ενημερωθούν οι πολιτικοί αρχηγοί, έτσι ώστε να μπορέσουν να λύσουν τις δικές τους απορίες και να διαμορφώσουν ιδία άποψη σε σχέση με το πώς προχωρούν τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Ιδιαίτερη δε ανησυχία προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Εφόρου Φορολογίας, για "στάβλο του Αυγεία" εντός του τμήματος Φορολογίας, ενός τμήματος με βαρυσήμαντο ρόλο, ιδιαίτερα σε μια περίοδο σκανδάλων και οικονομικής ασάφειας και ανασφάλειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα