Βλέπει" Ντι Μαρία η Ίντερ

Η Ίντερ βλέπει τις πιθανότητες για απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες να μειώνονται σημαντικά και στρέφει το βλέμμα της προς τον Άνχελ Ντι Μαρία.



Η Ίντερ έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει να... ταράξει τα νερά της Serie A, φέρνοντας στο “Τζουσέπε Μεάτσα” έναν ποδοσφαιριστή κορυφαίας κλάσης σε μία εκ των δύο επόμενων μεταγραφικών περιόδων. Η υπόθεση του Χάμες Ροντρίγκες “ναυάγησε” το περασμένο καλοκαίρι

και από τη στιγμή που ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει αρχίσει να δίνει στον Κολομβιανό μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, πιθανή αποχώρηση του 25χρονου από τη Μαδρίτη δεν μοιάζει πιθανή.

Όπως αναφέρει η Mirror, νέο στόχο των Νερατζούρι αποτελεί ο Άνχελ Ντι Μαρία. Μια περίπτωση που θα τους κοστίσει περισσότερα από 50.000.000 ευρώ, ωστόσο δύναται να ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο της ομάδας του Στέφανο Πιόλι.

Στα συν της διαπραγματευτικής προσπάθειας που προτίθεται να κάνει η διοίκηση της Ίντερ, είναι η δυσαρέσκεια που υπάρχει προς το πρόσωπο του 28χρονου μεσοεπιθετικού στο "Παρκ ντε Πρενς", αφού στις πρώτες 11 αγωνιστικές της Ligue 1 δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα.

Ο Ντι Μαρία βρίσκεται στο Παρίσι από το καλοκαίρι του 2015, όταν αγοράστηκε έναντι 62.500.000. Ο Αργεντινός αποτελεί τον ποδοσφαιριστή για χάρη του οποίου έχει σπαταληθεί το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία των μεταγραφών και συγκεκριμένα 179.000.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα