Βλέπει σίγουρα Καντούση και Καρίμ

Φιλικό αγώνα κόντρα στην Αλκή δίνει το απόγευμα στις 6 η Ομόνοια στο Αμμόχωστος.

Η τεχνική ηγεσία θα έχει την ευκαιρία για ακόμη μια φορά να δει το ρόστερ της ομάδας αλλά κυρίως του νεοφερμένους στην ομάδα. Αναφερόμαστε στους Καντούση και Καρίμ ενώ πιθανότητες να αγωνιστούν υπάρχουν και για τους Καμπράλ και Μπαντιμπάγκα.

Ο Ελλαδίτης στόπερ αλλά και Αιγύπτιος μπακ θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν έστω και ανεπίσημα για πρώτη φορά με τη νέα

τους ομάδα αλλά και να δείξουν τα στοιχεία τα οποίο οδήγησαν τον Κώστα Καϊάφα να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση τους.

Είναι δεδομένο πως ο Κύπριος τεχνικός θα ρίξει στον αγώνα αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές από την εφηβική ομάδα αφού θα απουσιάζουν και αρκετοί διεθνείς.

Στα άλλα νέα αποκτήματα της ομάδας ο Έλντερ Καμπράλ μπήκε σε ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας για να καλύψει το χαμένο έδαφος όπως επίσης και ο Ζίγκι Μπαντιμπάγκα ο οποίος πρόσφατα μπήκε με την ομάδα. Το ατομικό του πρόγραμμα άρχισε και ο Δημήτρης Χριστοφή.

Από το φιλικό θα απουσιάσουν επίσης οι τραυματίες Γκουλόν και Μαργκάσα αλλά και οι διεθνείς Παναγή, Γιωργαλλίδης, Οικονομίδης, Σκέμπρι, Κιρμ, Λομπζιανίντζε, Φιλιώτης και Μπρανέσκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα