Βέσκο για ΑΠΟΕΛ-Βοϊβοντίνα:«Είναι ένα δυνατό ζευγάρι»

Ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς που έπαιξε κατά το παρελθόν στην Βοϊβοντίνα και... επέστρεψε πλέον στο πόστο του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών της Ανόρθωσης, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 με αφορμή την κλήρωση του ΑΠΟΕΛ με την Σέρβικη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κλήρωση: «Πιστεύω πως για δεύτερο προκριματικό του Conference League,

είναι ένα δυνατό ζευγάρι και για τις δύο ομάδες. Θα είναι δύσκολη δοκιμασία. Ξέρω ότι στον ΑΠΟΕΛ θέλουν την πρόκριση, όμως η Βοϊβοντίνα είναι οργανωμένη και καλή ομάδα που αποδίδει με αντεπιθέσεις. Θέλει να κερδίσει τα ματς, παρόλο που δεν θα έχει τον Σίμιτς, ο οποίος έφυγε από την ομάδα. Θα είναι ένα ματς ενδιαφέρον, δύσκολο λόγω του χρονικού σημείου κυρίως».

Είναι φαβορί ο ΑΠΟΕΛ; «Ο ΑΠΟΕΛ έχει ένα προβάδισμα, λόγω εμπειρίας ως ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, διαθέτει ποιότητα, όμως το χρονικό σημείο είναι επικίνδυνο. Θα μπορούσε να αποφύγει την κλήρωση αυτή, παρόλο που είναι φαβορί. Το γήπεδο είναι καθρέπτης. Θα παίξει σε ουδέτερη έδρα η Βοϊβοντίνα, σημαντικό αυτό, το γήπεδο είναι πανέμορφο και κοντά στην έδρα των Σέρβων. Θα είναι γεμάτο το γήπεδο, περιμένουν να δείξουν την αξία τους».

Έμειναν ικανοποιημένοι οι άνθρωποι των αντιπάλων του ΑΠΟΕΛ από την κλήρωση; «Οι άνθρωποι της Βοϊβοντίνα δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την κλήρωση. Θα ήθελαν κάτι πιο εύκολο σε αυτό το γήπεδο. Φέτος η Σερβία έχει δύο ομάδες στο Champions League, η μία μπαίνει ομίλους απευθείας. Σημαντικό στοιχείο που έδωσε εισιτήριο στη Βοϊβοντίνα για τα προκριματικά. Η κλήρωση του ΑΠΟΕΛ είναι δύσκολη. Η Ομόνοια επίσης είναι δύσκολο το «εμπόδιο» της. Οι «πράσινοι» θα το παλέψουν και οι τέσσερις ομάδες μπορούν να είναι στον επόμενο γύρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα