Βελτιώνεται, αρέσει και καλύπτει ο ΑΠΟΕΛ

Νέα νίκη, την 4η στη σειρά πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιχνίδι με τον Ερμή. Ο αγώνας δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, αφού οι γαλαζοκίτρινοι έλεγξαν το ρυθμό στην ολότητα του και σημείωσαν τέσσερα τέρματα. Επίσης, κάναμε αναφορά για το πρώτο τέρμα του Αλωνεύτη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και για τα πρώτα γκολ των Λάγο και Αντωνίου με τη φανέλα της ομάδας.

Επομένως, πάμε να δούμε τη γενικότερη εικόνα του ΑΠΟΕΛ

το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα το μήνα Νοέμβριο. Η ομάδα του Δώνη μετά το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (μέχρι την 7η αγωνιστική είχε περισσότερες γκέλες από νίκες) δείχνει να συνέρχεται και να πραγματοποιεί την αντεπίθεση της.

Ενδεχομένως για κάποιους οι νίκες κόντρα σε Πάφο, Ολυμπιακό και Ερμή να μην λένε κάτι, όμως, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το τρίποντο σε βάρος της Ομόνοιας, αλλά και τις προηγούμενες απώλειες με μικρομεσαίες ομάδες (Άρη και Εθνικό).

Ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει ξεκάθαρα καλύτερο πρόσωπο μετά το ...ηλεκτροσόκ που δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές ελέω της απρόσμενης ισοπαλίας στο Δασάκι. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της πίκρας και δημιούργησε αρνητικές καταστάσεις, στην ομάδα αφύπνισε τους πάντες στον «Αρχάγγελο». Δεν γνωρίζουμε αν και πόσο θα στοιχίσουν οι παλιές… αμαρτίες, όμως, το σίγουρο είναι ότι η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε 12 βαθμούς και κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων αγώνων παρουσίασε καλό ποδόσφαιρο. Σαφώς, χρειάζεται περαιτέρω βελτίωση και περισσότερη διάρκεια, όμως, είναι άλλο θέμα αυτό.

Επίσης, εκείνο που ξεχωρίζει μέσα από τα τέσσερα διαδοχικά τρίποντα είναι η παραγωγικότητα της επίθεσης και τα 17 γκολ (!), που αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει τα πιο πάνω που αναφέραμε. Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της βελτίωσης, τουλάχιστον στο σκοράρισμα, ο ΑΠΟΕΛ στις εφτά πρώτες αγωνιστικές σκόραρε 9 φορές και είχε μια από τις χειρότερες επιθετικές γραμμές στο πρωτάθλημα. Σήμερα μετρά 26 τέρματα και έχει τη 2η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, δυο λιγότερα από την ΑΕΚ, που έχει δυο επιπλέον αγώνες!

Keywords
Τυχαία Θέματα