Βέμπερ: «Νευρικός ο Φερστάπεν»

Ο πρώην πιλότος της Red Bull λέει την άποψή του για τον Ολλανδό, που δεν είναι όσο ψύχραιμος απαιτούν οι συνθήκες της Formula 1.

Δεν μασάει τα λόγια του ο Μαρκ Βέμπερ και λέει ξεκάθαρα την άποψή του, για τον Μαξ Φερστάπεν. Ο Αυστραλός, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Και τα δύο παιδιά της Red Bull

έχουν οδηγήσει καλά φέτος, όμως ο Μαξ είναι περισσότερο νευρικός από όσο θα έπρεπε στα Σαββατοκύριακα των Γκραν Πρι. Βγαίνει εκτός δρόμου συχνά, πιέζει πολύ τους μηχανικούς του να του έχουν έτοιμο το αυτοκίνητο. Θα ήθελα να τον δω λίγο ακόμη, όμως συνεχώς πιέζει στα όρια».

Αντιθέτως, για τον Ντάνιελ Ρικιάρντο λέει τα καλύτερα και μάλιστα τον χαρακτηρίζει ως τον πιο αξιόπιστο πιλότο στο σπορ. «Ο Ντάνιελ είναι πάντα σταθερός τα απογεύματα της Κυριακής, είναι ο πιο αξιόπιστος οδηγός στην F1 και ξέρεις τι θα σου προσφέρει κάθε εβδομάδα. Πάντα βγάζει ο,τι περισσότερο μπορεί από όσα του δίνονται και είναι άσχημο να βλέπεις ότι θα μπορούσε να είχε κάνει ακόμη περισσότερα. Όλοι περιμέναμε καλύτερα πράγματα από το φετινό αυτοκίνητο όμως τελικά η έκπληξη ήταν δυσάρεστη. Με τους κινητήρες της Renault έχουν μειονεκτήματα, πρέπει να φτιάξουν ένα μονοθέσιο γρηγορότερο κατά ένα δευτερόλεπτο από όλους τους άλλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα