Βαρύ το κλίμα στον Απόλλωνα

Σε ακόμα ένα παιχνίδι στη φετινή χρονιά, το οποίο μάλιστα χαρακτηρίστηκε «πολύ μεγάλος τελικός» (δηλώσεις Φανούριου), ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων. Η ομάδα της Λεμεσού ηττήθηκε από τον Ερμή μετά από ανατροπή με 3-2 και πλέον υπάρχει μεγάλος κίνδυνος η διαφορά από την κορυφή να ανοίξει σε διψήφιο αριθμό. Και μιλάμε από την 7η αγωνιστική.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Εμανουέλ απογοήτευσαν και σκόρπισαν πικρία στον κόσμο της ομάδας. Μέχρι το ημίχρονο όλα συνηγορούσαν ότι ο Απόλλωνας θα κολλήσει για πρώτη φορά τις νίκες στη φετινή χρονιά, αφού η ψυχολογία μετά το 2-1

ήταν υπέρ της λεμεσιανής ομάδας. Ο κόσμος στις κερκίδες ήταν εντυπωσιασμένος από την αντίδραση των παιχτών και την ανατροπή, αλλά δεν περίμεναν με τίποτα εκείνο που παρακολούθησαν στην επανάληψη. Την ομάδα τους να μην κάνει ούτε μια ευκαιρία (!) και να δέχεται δυο τέρματα, το πρώτο με αυτογκόλ και να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο για 3η φορά -σε εφτά αγώνες- με ήττα.

Ο Εμανουέλ ανέλαβε την ευθύνη και η διοίκηση επέστρεψε στη Λεμεσό σε βαρύ κλίμα και τις σκέψεις να βαραίνουν το μυαλό. Ο Απόλλωνας άρχισε με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και με το καλημέρα της χρονιάς βρίσκεται στο -9 από την κορυφή και υπάρχει κίνδυνος η διαφορά αύριο να είναι στο -11.

Όποιος ισχυριστεί ότι το κλίμα δεν είναι βαρύ για τον προπονητή ενδεχομένως να εθελοτυφλεί, όμως, αυτό δεν συνεπάγεται με οτιδήποτε. Ο Νίκος Κίρζης δεν πρόκειται να πάρει αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής και η αυριανή ημέρα ενδεχομένως να φέρει εξελίξεις στις τάξεις της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα