Βαλβέρδε, Μίτσελ και όνειρο ο... Γκουαρδιόλα!

Η "Gazzetta dello Sport" γράφει για τους πέντε υποψήφιους διαδόχους του Ντελ Μπόσκε στον πάγκο της Ισπανίας και στη λίστα φιγουράρουν τα ονόματα των πρώην προπονητών του Ολυμπιακού, Βαλβέρδε και Μίτσελ. Απατηλό όνειρο ο Πεπ.

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δεν προτίθεται να συνεχίσει στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας μετά το EURO

2016, παρά τις προσπάθειες του προέδρου της ισπανικής Ομοσπονδίας, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, να τον μεταπείσει και να τον κρατήσει στην "φούρια ρόχα".

Επομένως, η διάδοχη κατάσταση είναι αυτή που "καίει", διότι στόχος είναι να βρεθεί ένας προπονητής που θα μπορέσει να διατηρήσει την ομάδα στο ίδιο υψηλό επίπεδο και να μην υπάρξει πισωγύρισμα, όπως συνέβη στην περίπτωση της Εθνικής μας.

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport", πέντε προπονητές έχουν ξεχωρίσει στη λίστα, αν και ο ένας μάλλον θα πρέπει να... ξεχαστεί. Ναι, στον Πεπ Γκουαρδιόλα αναφερόμαστε, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στο "Νησί".

Από 'κει και πέρα, φιγουράρουν τα ονόματα των Ερνέστο Βαλβέρδε και Μίτσελ, με τους δυο πρώην προπονητές του Ολυμπιακού και νυν των Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μαρσέιγ να βρίσκονται ψηλά στη λίστα και να χαίρουν της εκτίμησης της Ομοσπονδίας.

Πέρα απ' αυτούς τους δυο, γράφτηκε και το όνομα του Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο, ο οποίος έχει θητεύσει και στο παρελθόν στον πάγκο της εθνικής, αλλά και του Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος για πολλούς μετράει αντίστροφα στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή: Sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα