Β. Δημητριάδης: Γνωρίζω αρκετά καλά το Υφυπουργείο Ναυτιλίας

Εδώ και 22 περίπου χρονιά είμαι ενεργά εμπλεκόμενος στον τομέα της εμπορικής ναυτιλίας και γνωρίζω αρκετά καλά τον συγκεκριμένο τομέα, ανέφερε ο Βασίλης Δημητριάδης ο οποίος επιλέχθηκε από τον Πρόεδρο για τη θέση του Υφυπουργού Ναυτιλίας. 

Όπως ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», «είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε το έργο της κα. Πηλείδου και να πέτυχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα

για την Κύπρο».  

Γνωρίζω αρκετά καλά το Υφυπουργείο, υπάρχει ένας τεράστιος πλούτος εμπειρογνωμοσύνης από το προσωπικό το οποίο σκοπεύω να αξιοποιήσω, τόνισε. 

Σημείωσε πως όσον αφορά την εμπορική ναυτιλία, σκοπός είναι να διατηρηθεί και να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα του στόλου, 

Έχουμε σκοπό να δημιουργήσουμε ποιοτικό σύμπλεγμα με σταθερές βάσεις, ώστε η ναυτιλία της Κύπρου να αντέχει τους κραδασμούς, πρόσθεσε. 

Όσον αφορά την ακτοπλοϊκή σύνδεση ΚύπρουΕλλάδας, ανέφερε πως η κα. Πηλείδου έκανε τεράστια προσπάθεια και ο φάκελος με την πρόταση της Κύπρου βρίσκεται στη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και σύντομα αναμένεται η απόφαση. 

Διαβάστε επίσης 

Αυτός είναι ο νέος Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα