Τσικνοπέμπτη με παγετό και χαμηλές θερμοκρασίες!

Νέο ψυχρό κύμα φαίνεται πως επηρεάζει την περιοχή μας, κάνοντας τον Φεβρουάριο τον ψυχρότερο ίσως μήνα του φετινού χειμώνα.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος ωστόσο κατά διαστήματα θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα

παρατηρείται παγετός.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στον ένα βαθμό στο εσωτερικό, στους 3 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 5 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 4 στα υπόλοιπα παράλια και στους μείον 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Στα ορεινά, όπως και σε κάποιες υπήνεμες πεδινές περιοχές, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Στα ίδια ο καιρός μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στο εσωτερικό, στα ανατολικά και νότια.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος όπου και αναμένεται να σημειωθούν τοπικά βροχές κυρίως στα ανατολικά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το τριήμερο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα