Τσέλσι: Την απόκτηση του Καντρέβα θέλει ο Κόντε

O Αντόνιο Καντρέβα έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από την Λάτσιο, με τον Αντόνιο Κόντε να κάνει «μπάσιμο» επιχειρώντας να τον πάρει στο Στάμφορντ Μπρίτζ.

Ο πολυσύνθετος εξτρέμ που εντυπωσίασε στο πρόσφατο Euro έχει γίνει περιζήτητος το φετινό καλοκαίρι με μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως Ίντερ και Μάντσεστερ Σίτι να τον έχουν βάλει στο «μάτι». Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ

η Τσέλσι έρχεται να προστεθεί στους «μνηστήρες» του 29χρονου μέσου, με τον Κόντε να είναι διατεθειμένος να ξοδέψει μέχρι και 25 εκατομμύρια λίρες για να αποσπάσει την υπογραφή του και να τον «αρπάξει» από τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους.

Ο παίκτης της Λάτσιο ταιριάζει γάντι στις απαιτήσεις του Ιταλού τεχνικού, καθώς μπορεί να παίξει εξίσου καλά σε σύστημα με τέσσερις αμυντικούς αλλά και τρεις όπως διαπιστώσαμε στα γήπεδα της Γαλλίας.

Μια μετακίνηση στην ομάδα του Λονδίνου μοιάζει ακόμα πιθανότερη, από την στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει πως θα ήθελε και είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα