Τσάβι: «Εμείς είχαμε τον Μέσι, η Σίτι έχει τον Ντε Μπρόινε»

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει το DNA της Μπαρτσελόνα και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι ο Λιονέλ Μέσι των «πολιτών», σύμφωνα με τον Τσάβι.

Το εγκώμιο του άλλοτε προπονητή του, Πεπ Γκουαρντιόλα πλέκει για ακόμη μια φορά ο Τσάβι, τονίζοντας ότι μετέφερε την... Μπαρτσελόνα στην Πρέμιερ Λιγκ. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο Καταλανός δεν προσαρμόστηκε στα δεδομένα της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά πέμτυχε με τον δικό του

τρόπο, ενώ επισήμανε ότι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι ο Μέσι της Μάντσεστερ Σίτι.

«Στην Μπαρτσελόνα είχαμε τον Μέσι, η Μάντσεστερ Σίτι έχει τον Ντε Μπρόινε. Κάθε φορά που παίρνει την μπάλα έχεις την αίσθηση ότι θα κάνει κάτι ξεχωριστό. Δεν μπορείς να νικάς σε κάθε παιχνίδι με 3 ή 4-0, ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε είναι που χρειάζεσαι κάτι εξαιρετικό από κάποιον ιδιαίτερο παίκτη.

Η Σίτι παίζει με το DNA της Μπαρτσελόνα, αλλά δεν είναι έκπληξη. Έχουν τρομερή φόρμα και όσο καλά και αν παίζουν οι παίκτες, ο Πεπ πρέπει να πάρει τα εύσημα. Οι ομάδες του Πεπ δεν συμβαίνουν τυχαία, τα ρεκόρ και τα τρεμπλ δεν έρχονται τυχαία, είναι επειδή ο ίδιος είναι εμμονικός με τη νίκη. Σιχαίνεται την ήττα και αυτό π\eρνάει στους παίκτες.

Πέρυσι όλοι έλεγαν ότι οφείλει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της Πρέμιερ Λιγκ. Αρνήθηκε και τώρα λένε ότι ίσως παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουν δει στο πρωτάθλημα. Ήξερα ότι δε θα συμβιβατσεί. Πολλοί προπονητές έχουν παρόμοιες ιδέες για το άθλημα αλλά μόνο ο Πεπ τις επικοινωνεί με τον καλύτερο τρόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα