Τρίτη προσπάθεια για νίκη... ελπίζοντας να είναι η φαρμακερή

Η ώρα του μεγάλου παιχνιδιού με την Γρανάδα πλησιάζει. Η Ομόνοια απόψε (19:55) φιλοξενεί την ισπανική ομάδα στο ΓΣΠ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα απέναντι στον ΠΑΟΚ εκτός έδρας (1-1) και την ήττα με 1-2 στο ΓΣΠ κόντρα στη PSV, οι πράσινοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο για να γράψουν ιστορία. Ο αποψινός

αγώνας μόνο εύκολος δεν είναι, καθώς πρόκειται για μία μικρομεσαία ομάδα της La Liga που τα τελευταία χρόνια κάνει σταθερά βήματα προόδου. Ωστόσο, ο Χένινγκ Μπεργκ έχει δείξει πως ξέρει να αντιμετωπίζει ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ και μεγαλύτερου «βεληνεκούς» και θα προσπαθήσει με παρόμοιο τρόπο να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Άλλωστε, και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια κοίταξε στα «μάτια» τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και την Αϊντχόφεν και κάλλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που πήρε.

Απόψε, στον τρίτο της αγώνα έχει την ευκαιρία στην τρίτη της προσπάθεια να πάρει τη νίκη που θα είναι και φαρμακερή και να βάλει «φωτιά» στον όμιλο. Είναι δεδομένο πως για να πάρει τους τρεις βαθμούς η Ομόνοια θα πρέπει να έχει την ίδια σχεδόν απόδοση με τα προηγούμενα παιχνίδια, να έχει παίκτες με το «μαχαίρι στα δόντια» και να δώσουν το 100% απέναντι σε μία ανώτερη ομάδα. Με λίγα λόγια, πρέπει να γίνει μία είδους υπέρβαση για να πάρει την πρώτη ιστορική της νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Νορβηγός κόουτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα «κατεβάσει» την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να πάρει τη νίκη-υπέρβαση. Από την άλλη, η ισπανική ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς τον προπονητή της στον πάγκο, ελέω κορωνοϊού, ενώ για τον ίδιο λόγο θα λείψει και ο βασικός αμυντικός (δανεικός από την Ρεάλ) Χεσούς Βαγιέχο. Το κενό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο θα καλύψει ο ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Βίκτορ Λαφουέντε.

Τέλος, να σημειωθεί πως στην προσπάθειά της η Ομόνοια δε θα έχει δίπλα της τον δωδεκάτο παίκτη, δηλαδή τον κόσμο της λόγω των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.

Δείτε το στόλισμα του ΓΣΠ από τους πράσινους:

Keywords
Τυχαία Θέματα