Τρελό μπάτζετ σε Μουρίνιο από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μόνον η ανακοίνωση απομένει για να επισημοποιηθεί ο "γάμος" του Ζοζέ Μουρίνιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την αγγλική ομάδα να δίνει στον Πορτογάλο προπονητή, μπάτζετ 250.000.000 ευρώ!



Ο δρόμος για την πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε τη Δευτέρα το βράδυ, μετά την απομάκρυνση του Λουί φαν Χάαλ από τον πάγκο αυτής. Και μπορεί ο Πορτογάλος προπονητής να αμείβεται πλουσιοπάροχα - θα λαμβάνει 15.000.000 λίρες ετησίως - αλλά εξίσου πλουσιοπάροχο θα είναι

και το μπάτζετ που θα έχει για την ανοικοδόμηση της Γιουνάιτεντ.

Αυτό θα ανέρχεται στα 250.000.000 ευρώ, προκειμένου ο Ζοζέ Μουρίνιο να προχωρήσει ανεμπόδιστα την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, ο οποίος περιλαμβάνει τουλάχιστον έξι μεταγραφές. Αμέσως, στο Νησί ξεκίνησε η σπέκουλα για τους πιθανούς στόχους, οι οποίοι μπορεί να πάρουν το δρόμο για το "Old Trafford". Από τον Ιμπραχίμοβιτς και τον Χάμες Ροντρίγκες έως τον Ομπαμεγιάνγκ και τον Πογκμπά.

Ο Λουί φαν Χαάλ έφυγε, ωστόσο δεν αναμένεται να κάνει το ίδιο και ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Ράιαν Γκιγκς. Ο Ουαλός πρώην αστέρας της ομάδας, σύμφωνα με το Sky Sports, δεν θα συνεχίσει στο ίδιο πόστο, δηλαδή να παραμείνει ως βοηθός και του Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο και τη διοίκηση να αναζητούν το νέο ρόλο του μέσα στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα