Τραυματισμός παιδιού, ξύλο, «πόλεμος» εντός και εκτός ...

Με νικητές τους χούλιγκαν ολοκληρώθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ, στο Τσίρειο το βράδυ της Δευτέρας (11/12), στο παιχνίδι που έρριξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Για την ιστορία, ο αγώνας ολοκληρώθηκε κατόπιν ισόπαλος 0-0, ωστόσο η αναμέτρηση αμαυρώθηκε από σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Ένα νεαρό παιδί που είχε ρόλο ball boy, τραυματίστηκε από

ρίψη κροτίδας, που εκτοξεύθηκε από την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ.

Η κατάσταση υγείας του 14χρονου σε Τσίρειο- 2ος τραυματισμός

Η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και το έλα να δεις

Όλα άρχισαν όταν στο 39ο λεπτό του α' ημιχρόνου του αγώνα, όταν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ τραυμάτισαν παιδάκι που βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του αγωνιστικού χώρου για να φέρνει τις μπάλες (ball boy). Εκ πρώτης όψεως ο τραυματισμός οφείλεται σε ρίψη κροτίδων, Ο διαιτητής του αγώνα Δημήτρης Μασιάς διέκοψε προσωρινά τον αγώνα, που επανήλθε μετά από μερικά λεπτά.

Η απόφαση του διαιτητή για συνέχιση του αγώνα προκάλεσε την οργή φανατικών οπαδών της ΑΕΛ οι οποίοι άρχισαν να πετούν κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο και στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Στη συνέχεια οπαδοί και των δυο ομάδων ενεπλάκησαν σε μάχες σώμα με σώμα στον περιβάλλοντα χώρο εντός του γηπέδου με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί ξανά.

Τα βίντεο της ντροπής!

Ακολούθησαν διαβουλεύσεις μεταξύ ομάδων, διαιτητή και Αστυνομίας οι οποίες οδήγησαν στην επανέναρξη του αγώνα μπροστά σε ελάχιστους θεατές, και την ολοκλήρωσή του με το σκορ στο 0-0.

Τα επεισόδια δυστυχώς επεκτάθηκαν και εκτός του αγωνιστικού χώρου, με κουκουλοφόρους οπαδούς στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας να σπάζουν ό,τι εύρισκαν μπροστά τους, χρησιμοποιώντας ρόπαλα, πέτρες κι άλλα αντικείμενα. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της ΜΜΑΔ, όπου με δυναμική παρέμβαση επέβαλαν την τάξη.

Σκηνικό πολέμου στο Τσίρειο-Mάχες οπαδών σώμα με σώμα (vid)

Στο μεταξύ ήδη έχει συλληφθεί ένας 17χρονος για μαχαιροφορία, ενώ ο Αρχηγός Αστυνομίας διέταξε την εξέταση της υπόθεσης υπό την επίβλεψη αξιωματικού του ΤΑΕ Λεμεσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα